U zocht op: bouwen van kantoren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bouwbedrijf Furnibo

Bedrijvenlaan 7 -8630Veurne

Furnibo is actief op de markt van het ter plaatse storten van allerlei betonconstructies en het realiseren van algemene bouwwerken. Actief in het bouwen van parkeergarages, appartementsgebouwen, kantoren en openbare gebouwen. Prefab

Vanden Bussche Industriebouw

Welvaartstraat 1 -8630Veurne

NV Vanden Bussche is gespecialiseerd in industriebouw en het bouwen van markgarages. Wij ontwerpen in samenspraak met uw of onze architect een plan voor de bouw van uw bedrijf of garage en staan ook in voor de realisatie ervan.

Ives Thys

Pauwel Heinderycxstraat 21 -8630Veurne

Vandaele Kurt

Sint-walburgapark 3a -8630Veurne

Arpoetsie

Slableedstraat 16 -8630Veurne

Arpoetsie BVBA is uw partner bij uitstek voor al uw schoonmaakopdrachten. Dankzij professioneel en goed opgeleid personeel proberen wij steeds al uw opdrachten tot een goed eind te brengen.

Algemene Schrijnwerkerij Cornelis

Handelsstraat 21 -8630Veurne

NV CORNELIS is een familiebedrijf, opgericht in 1967.Wij zijn fabrikant en installateur van buitenschrijnwerk in PVC, aluminium en hout.Tevens bieden wij ook een gamma zonweringsproducten, poorten, houten poorten, rolluiken en vliegenramen aan.

Industrial Constructions & Solutions

Ondernemingenstraat 21 -8630Veurne

Wij zijn een constructiebedrijf, machinebouwer en engineeringbureau dat hoofdzakelijk actief is in de voedingssector en door jarenlange ervaring in deze sector ten volle de noden ervan begrijpt en er rekening mee houdt in het uitwerken van projecten.

Stemat Bouw

Pannestraat 174 -8630Veurne

SteMat Bouw & Renovatie. Uw partner voor totaalrenovatie in Koksijde & omstreken

Delva Shopping

Kaaiplaats 5 -8630Zoutenaaie

Proffesionele doe het zelf zaak. Bouw, hout, sanitair, bevestigingsmaterialen, ijzerwaren, industrieel- en electrisch gereedschap, handgereedschap, electriciteit, tuin, veiligheid en beschermkledij, kantoorbenodigdheden, verf, huishoud, speelgoed

Decat Energy Technics

Handelsstraat 15 -8630Veurne

Onze activiteiten zijn: groene energie; elektromechanica, hoogspanning, bordenbouw, industrieel, private werken, tertiaire werken.

Segro

Bedrijvenlaan 10 -8630Veurne

Delva Bouwbedrijf

Vaartstraat 51 -8630Veurne

Algemene bouwwerken.

Immo Delva

Albert I Laan 17 -8630Veurne

Feline

Ooststraat 50 -8630Veurne

Madrimo

Debarkestraat 9 -8630De Moeren

Verhuring van graafmachines, wielladers, bandendumper, vrachtwagens, verwarming, heftrucks, betonhelicopters, bouwdrogers, stroomgroepen.

De Torre

Handelsstraat 16 -8630Veurne

De Torre is reeds 25 jaar gespecialiseerd in dakwerken, sanitair en centrale verwarming.

Axintor Interim

Monnikshoekstraat 21 -8630Veurne

Axintor specialiseert zich in het vinden van de beste uitzendkrachten voor alle sectoren, onder andere Bouw & Constructie , Techniek , Productie en Logistiek .Axintor is een bedrijf op mensenmaat waar persoonlijk contact en een open communicatie ...

Firma Gysels

Brugse Steenweg 53 -8630Veurne

NV Gysels een gespecialiseerde groothandel in verf, muur- en vloerbekleding en papierwaren. Decoratie, verf, behang, kleefbanden, schuurmaterialen, werkkledij, lijmen en vulmiddelen

T´wappertje

Klaproosstraat 9 -8630Veurne

Meubels Pauwels

Koksijdestraat 6 -8630Veurne

Meubelspauwels.be Designed for Min. 1024 * 768 & Win98 2nd Ed. Minimum: Download FREE Internet Explorer 6.0