U zocht op: bouwen van machines

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tramat

Meerkensstraat 67 -3650Dilsen

Sinds 1980 is Tramat een toonaangevend bedrijf op het gebied van metaalconstructies. Naast het leveren van de benodigde componenten wordt onze jarenlange ervaring ook ingezet in de vorm van maatwerkadvies.

Seegers Groep

Pannenhuisstraat 40 -3650Dilsen-stokkem

Ondernemers en architecten vinden in de Seegers groep de ideale partner voor:- algemene bouwwerken- industriebouw- tuinaanleg- zwembaden- enz.

Rusco Elektriciteitswerken

Brammertstraatje 13 -3650Dilsen-stokkem

Op zoek naar een betrouwbare partner om uw industriële elektriciteitswerken in of rond Limburg uit te voeren? Contacteer Rusco Elektriciteitswerken voor een offerte!

Werkhuizen Boonen

Rachels 55 -3650Dilsen-stokkem

Familiebedrijf Boonen NV in Lanklaar, Limburg is gespecialiseerd in machinebouw, machinale bewerkingen, algemene constructies, onderhoud en montages en is zo de ideale partner voor de industrie.

Didden

Rijksweg 203 -3650Dilsen-stokkem

De bedrijfsvisie werd herzien en de zaak omgevormd tot een gespecialiseerde onderneming met een uitgebreid assortiment aan professionele gereedschappen en machines voor de algemene industrie

Boonen Vastgoed

Rachels 55 -3650Dilsen-stokkem

De bevoorrechte partner van de industrie. Sterk in machinebouw, machinale bewerkingen en constructies voor de regio Antwerpen, Vlaanderen en Limburg.

Thevissen Cv En Sanitair

Siemenslaan 6c -3650Dilsen-stokkem

INSTALLATIE EN VERKOOP VAN SANITAIR, CV, VENTILATIE, ALTERNATIEVE ENERGIE EN BADKAMERINRICHTING

Beuten Ronny

Eindestraat 137 -3650Dilsen-stokkem

Grondwerken R.Beuten heeft een voortreffelijke reputatie opgebouwd betreffende grondwerken en afbraakwerken, bouwmaterialen, teelaarde en grind, afvalverwerking en recyclering van bouw- en sloopafval.

Van De Boel

Boslaan 29 -3650Dilsen-stokkem

R & R Building

Teutelbergstraat 30 -3650Dilsen-stokkem

Certum Engineering

Pastoorstraat 30 -3650Dilsen-stokkem

Hostbasket is a European hosting company with dotnet hosting and dedicated and shared servers. Our hosting packages support ASP, MY SQL, PHP, Perl. Also domain name registration and to open or register a new email account.

Brelec

Groenstraat 32 -3650Dilsen-stokkem

Straalwerken Linssen

Energielaan 11 -3650Dilsen-stokkem

Straalwerken Linssen is een familiebedrijf, gespecialiseerd in de straaltechnieken `droogijsstralen` en `zandstralen onder lage druk`.

Artist Screen Nv

Siemenslaan 9 -3650Dilsen-stokkem

De techniek van het zeefdrukken biedt ongekende mogelijkheden, vooral voor het bedrukken van andere materialen dan papier.

Liften Danny Pareyn

Zonnedauwlaan 15 -3650Dilsen-stokkem

G.w.k.

Kantonsweg 120 -3650Dilsen-stokkem

Kiezen voor G.W.K. biedt u zekerheid over een correcte en stipte dienstverlening, met respect voor de wensen van de klant. Goede service dragen wij hoog in het vaandel. Flexibiliteit en knowhow zijn dan ook onze sterkste troeven.