U zocht op: bouwen van machines

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Devan Steigerbouw

Roterijstraat 22 -8540Deerlijk

DEVAN STEIGERBOUW is een jonge onderneming die gespecialiseerd is in het plaatsen van allerhande steigers.Gaande van eenvoudige gevelsteigers voor een renovatie, over daksteigers voor gevelbekleding, tot ingewikkelde constructies rond schoorstenen.

Jurgen Putman

Gaaistraat 4 -8540Deerlijk

Dynamisme is een maatstaf voor Jürgen Putman bvba.Door de werken uit te voeren met vennoten kunnen projecten in hun geheel worden afgewerkt.Zowel grondwerken, terrassen, opritten, vijvers, zwemvijvers, zwembaden, verlichting, afsluitingen, enz.

Joye Kantoorinrichting

Ter Donkt 30 -8540Deerlijk

Joye Kantoorinrichting biedt een totaal-concept op het vlak van kantoorinrichting. Bij ons koopt u meer dan een meubel ... U kiest voor een kritische blik op uw project, doelgericht advies en topkwaliteit van topmerken.

P.drawing

Hoogstraat 19 -8540Deerlijk

Delaere Engineering

Nijverheidslaan 51 -8540Deerlijk

De basis van langdurige klanttevredenheid start reeds bij de aanvang van het project. Betrouwbare machines bouwen met minimale onderhoudskosten zijn een belangrijke driver doorheen iedere fase van het productontwikkelingsproces.

Euro - Cabin

Hoogstraat 148 B32 -8540Deerlijk

Comfort Cleaning

Schoolstraat 20 -8540Deerlijk

Als het echt proper moet zijn, kies dan een van onze schoonmaakdiensten.Comfort Cleaning is een gevestigde waarde in de industriële schoonmaak, dat zich naast de periodieke schoonmaak en glas schoonmaak specialiseert in bouwscho

Lumenplus

Waregemstraat 22 -8540Deerlijk

Vercalo

Nijverheidslaan 48 -8540Deerlijk

Stadswater, regenwater of putwater?Voor elk type water of probleem biedt Vercalo een gepaste oplossing!

Naessens H.v.ac.

Desselgemse Steenweg 39 -8540Deerlijk

Onze diensten zijn: airconditioning, ventilatie, (vloer) verwarming, sanitair.

Amotec

Kleine Tapuitstraat 22 -8540Deerlijk

Welkom bij Amotec nv. Wij zijn gespecialiseerd in professionele stof- en rookgasafzuigingen. Wij voeren volgende dingen af: hout, voeding, vlas, lasrook, textiel, papier, agro, metaal,... Aarzel niet en vraag nu uw offerte aan

Casier Recycling

Sint-elooistraat 2 -8540Deerlijk

De kernactiviteit van Casier Recycling is :secundaire grondstoffen klaar maken voor de recycling en dit in 3 productgroepen, namelijk, ferroschroot, non-ferroschroot en hout.

Didier Decor

Oliebergstraat 92 -8540Deerlijk

Mega-cycle

Vichtesteenweg 169 -8540Deerlijk

Dmk Electro

Kapelstraat 122 -8540Deerlijk

DMK Computers bvba site DMK - homepage DMK, webdesign, DMK webdesign,Exellent-IT, Exellent-it, Laptop, laptops, notebook, gps, Packard Bell, HP, Fujitsu-Siemens, TV-Vlaanderen, Mobile Internet, Proximus, Mobistar, Acer, background=