U zocht op: bouwmaterialen hout

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Uniqem

Sint Odilialaan 42 -3930Hamont-achel

Uniqem Website Kies je taalChoose your language

Schrijnwerkerij Coenjaerts

Buitenheide 4 -3930Hamont-achel

Zoekt u een betrouwbare vakman voor schrijn- en timmerwerken? Schrijnwerkerij Coenjaerts in Hamont-Achel geeft gegarandeerd een meerwaarde aan uw nieuwbouw- of renovatieproject. Al vijf generaties lang bieden wij de beste kwaliteit en service.

Van Chaze En Eerdekens

Gulikerstraat 4 -3930Hamont-achel

Wij zijn gespecialiseerd in afsluitingen in alle kleuren, maten en motieven. Zowel voor houten schuttingen, draadhekwerk, betonafsluitingen als afsluitingen in andere materialen kan u bij ons terecht.

Rubo

Kievitstraat 51 -3930Hamont-achel

Specialist in rolluiken, vliegenraamsystemen, zonwering, veranda's, beglazing, ... RUBO Bvba pvc, renovatie, rame & deuren, ramen, deuren, rolluiken, zonwering, vliegenramen, verbouwingen, vliegenhorren

Emmers Algemene Ondernemingen

Bosstraat 182 -3930Hamont-achel

Gestart in 1964 in de woningbouw is EMMERS ALGEMENE ONDERNEMINGEN N.V. geëvolueerd naar een bedrijf gespecialiseerd in betonwerken met als hoofdactiviteit het storten van kelders in gewapend beton.

Heuvelmans Groep

Rangeerweg 4 -3930Hamont-achel

Ons bedrijf is sinds zijn start als klein taxibedrijf met 2 personenwagens snel uitgegroeid tot een allround personenvervoerder, met de beschikking over verschillende vervoersvormen.