U zocht op: bouwwerken antwerpen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Devafloor

Welvaartstraat 5 -2200Herentals

Devafloor is gevestigd in Grobbendonk, Antwerpen en dé specialist in industriële gietvloeren op basis van acrylaat, polyurethaan en epoxy. Ook voor cementgebonden industrievloeren kan u bij ons terecht.

J.v.d.

Dikberd(hrt) 34 -2200Herentals

JVD te Herentals (Antwerpen) Gevelbekleding, metalen gevelbekleding , Metalen dakbekleding Dakbekleding, Kraanverhuur en Plaatbewerking.

Interno DŽor

Cardijnlaan(hrt) 11 -2200Herentals

Pubro X

Welvaartstraat (hrt) 22 -2200Herentals

E-tec

Dikberd(hrt) 34 -2200Herentals

Viessmann is een internationaal trendsettende groep die innovatieve, toekomstgerichte en betrouwbare verwarmingssystemen produceert

Tempac Comp.

Diamantstraat 2 -2200Noorderwijk

Tempac is reeds 25 jaar toonaangevend als toeleverancier in metaalbewerking met een continu vernieuwend en uitbreidend machinepark.Tempac is de specialist voor al uw laser- en waterjetwerk.Met ons uitgebreid machinepark en know-how kunnen wij ...

Oostvogels Bart

Lange Eerselsstraat(hrt) 55 -2200Herentals

B.e. Sanitair En Verwarming

Zavelheide(hrt) 7b -2200Herentals

De warmteverliesberekeningen worden door ons persoonlijk uitgevoerd. Vloerverwarming blijft nog steeds onze specialiteit, naast de standaard verwarmingsinstallaties met radiatoren. Als gehabiliteerd aardgasinstallateur (Cerga ?) zijn wij ...

Demessemaeker

Noordervaart(hrt) 29 -2200Herentals

gegevens over Dakwerken Demessemaeker, bedrijf in Herentals index eternit,pottelberg,pannen,leien,zink,koper,lood,dakpannen,dakwerken,bouwwereld,bouw,roof,build,scoot,www.google.be,roofing,toiture,www.altavista.be,www.ilse.be,nieuwbouw,renovatie,www.

Bas Contracting

Welvaartstraat (hrt) 10 -2200Herentals

Welkom op de website van groep Pollet sleutelwoorden

Hydrosec

Dikberd 14unit 5a -2200Noorderwijk

HYDROSEC is gespecialiseerd in waterdichting, het voorkomen en oplossen van vochtproblemen alsook duurzame bescherming van metselwerk en beton.

Dakwerken Biermans

Rode-leeuwstraat(mrh) 24 -2200Herentals

Hervaam

Hemeldonk 5 -2200Herentals

Wij staan garant voor kwalitatieve afwerking, persoonlijk contact en flexibiliteit.Onze sterkte ligt in de combinatie van snelheid, kwaliteit, heldere communicatie en het bieden van oplossingen op maat.

Skyworkers

Vennen(hrt) 5 -2200Herentals

Het Skyworkers team is een jong en zeer getraind team. De werken worden steeds uitgevoerd door gespecialiseerde mensen die reeds meerdere jaren actief zijn in de rope access sector en die specifieke opleidingen hebben genoten.

Jntechnics

Kastanjelaan(hrt) 75 -2200Herentals

Van Den Bulck Ernest En Zonen

Servaas Daemsstraat(ndw) 102 -2200Herentals

Hun activiteit spitst zich toe op alle grond- en graafwerken, afbraakwerken en landbouwwerken Grondwerken Van Den Bulck van,den,bulck,transport,herentals,belgie,grond,werk,afbraak,graaf,landbouw,grond,vervoer,kraan,vrachtwagen,dieplader,sportterrein,

Horemans Home Interieur

Wiekevorstseweg(mrh) 1 -2200Herentals

Totaalprojecten voor woningen, kantoren, winkels en horeca. Meubelontwerpen en ?uitvoering, Kleur-, verlichting- en interieuradvies, Onze taak bestaat erin uw woonidee?n te realiseren en uw dromen waar te maken.

Dauwen Koen

De Paepestraat(hrt) 13 -2200Herentals

Tuinen Toon

Ogentrooststraat(hrt) 20 -2200Herentals

Hadibouw

Lierseweg(hrt) 325 -2200Herentals

Wij bieden aan met eigen personeel: metselwerken, buitenschrijnwerken, binnenschrijnwerken, dakwerken, stukadoorwerken en keukens en dressings.

Ecohuis

Oud-strijderslaan (hrt) 207 -2200Herentals

Ecohuis staat voor persoonlijke begeleiding, ambachtelijke & milieuvriendelijke houtskeletbouw, snelle uitvoering (binnen de drie maanden !) en een team met jaren ervaring.

Flexible Automation Innovative Solutions

Vennen(hrt) 15 -2200Herentals

F.A.I.S. nv Automatisatie is een specialist op het vlak van automatisatie. Op zoek naar een betrouwbare partner? Dan heeft u die nu gevonden: F.A.I.S. nv automatisering. F.A.I.S Automatisatie - Automation

Heating Control

Wochterberg(hrt) 47 -2200Herentals

Op het gebied van centrale verwarming installatie is er veel mogelijk. Heating Control biedt U een brede waaier aan en geeft raad doorheen het ganse project.

De Peuter

Rietbroek(hrt) 1 -2200Herentals

De Peuter n.v. realiseert een breed activiteitenpalet in infrastructuurwerken, bouwwerken en betonwerken.

Mimago

Kapelstraat 1 -2200Herentals

Parket kent voor ons nog weinig geheimen. Sinds jaar en dag plaatsen wij parketten in alle motieven en vormen. Uw partner in schrijnwerk op maat.

Cosenco Gevelrenovatie

Toekomstlaan(hrt) 6 -2200Herentals

Cosenco is specialist in gevelreiniging, gevelbescherming, betonherstelling, schilderwerken en voegwerken. Cosenco staat garant voor vakkundig werk binnen de afgesproken modaliteiten. Want dat geeft u vertrouwen!

Victor Peeters Openbare En Industriele Werken

Zavelbosstraat(hrt) 3 -2200Herentals

7 op 7, 24 op 24 staat de Groep Peeters ter beschikking van haar klanten met het volledige gamma aan industriële reinigingstechnieken. Daarnaast beschikt de Groep Peeters ook over een jarenlange ervaring en expertise op het vlak van stralen/schilder