U zocht op: business event

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Perfect Plus

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.

Gent Icc - Sorest B

Familie Van Rysselberghedreef 2 -9000Gent

De 21 meeting rooms, 2 exhibition ruimtes, de Banketzaal, de partyruimte Casinozaal, het restaurant Café Cité én het 3-zetel concept Auditorium beslaan in het totaal 12.363m² aan bruikbare oppervlakte.

Act! Events

Oudenaardsesteenweg 69 -9000Gent

Act!events is a full-service event-agency Act!events act events event business personnel parties jubilees kick-offs seminars conferences product launch sampling road show incentive teambuilding communication Ghent

Le Bateau Catering

Muinkkaai 1 -9000Gent

Le Bateau is speciaal ontworpen om een zo ruim mogelijk aanbod van evenementen aan te kunnen. Ons sober, maar stijlvol interieur kan de achtergrond zijn voor een belangrijke business meeting of een onvergetelijk verjaardagsfeest.

Epyc For E-learning

Stapelplein 70 -9000Gent

EPYC is een spin-off van de Katholieke Universiteit Leuven en werd opgericht in 2001. Zoveel jaar later kunnen we stellen dat we de nodige expertise en ervaring op het vlak van e-Learning hebben opgebouwd, en perfect weten hoe we ...

Hot Yoga

Nederkouter 113a -9000Gent

Greenhouse Talent

Lange Violettestraat 293 -9000Gent

Cojak

Zwijnaardsesteenweg 293 -9000Gent

Exponanza

Oudburg 53 -9000Gent

Exponanza is een ideeën- en vormgevingstudio voor tentoonstellingen en musea. We verzorgen het volledige traject van concept, campagne tot realisatie.

Belmor Group

Kortrijksesteenweg 269 -9000Gent

het agentschap waar uw imago op de eerste plaats komt. Een professionele aanpak zonder loze beloftes, met een eerlijke en open communicatie. Zeg ons wat u nodig heeft en wij zorgen voor een snelle en correcte opvolging van uw aanvraag.

Clockwork

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

We zijn meer dan een eventbureau. We bedenken en organiseren tastbare ontmoetingen die zorgen voor echte merksensaties. We brengen partnerships naar het hoogste niveau en streven ernaar om gewone dingen ongewoon goed doen.

Metis Management En Advies

Holstraat 99 -9000Gent

Acasa, uw partner in vastgoed. Neem snel een kijkje naar onze aanbiedingen. ACASA vastgoedkantoor te Sint-Martens-Latem. Acasa,vastgoed,gronden,appartementen,residenties,woning,woningen,deinze,sint-martens-latem

Scelta Mobility

Hubert FrÈre-orbanlaan 91 -9000Gent

Scelta Mobility is een mobiliteitsbureau met een brede waaier aan diensten voor bedrijven, overheden en recreatieve bestemmingen.

Club 69

Kleindokkaai 20 -9000Gent

Tapcrowd

Grauwpoort 1 -9000Gent

Alles wat u nodig heeft om vergaderingen en evenementen met succes te beheren

Maison Rouge

Blekerijstraat 11 -9000Gent

Een prachtige locatie, culinaire hapjes en enthousiaste gasten, allemaal factoren die ervoor zorgen dat uw evenement top is. Maar zonder ervaren en professioneel personeel is het niet perfect. Wij zorgen voor die perfectie!