U zocht op: catering

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aco Passavant

Preenakker 8 -1785Merchtem

ACO is uw professional voor uw afwateringssysteem en afscheidingstechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende 3 categorieën:-Woning, terras en oprit-Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen-Buitenomgeving,wegenbouw en publieke parkings

Salons De Romree

Beiaardlaan 31 -1850Grimbergen

Salons de Romree staat al 25 jaar garant voor uw feesten en bedrijfsevenementen. Door de diverse zalenstructuur kunnen we voor elk type feest een gepaste zaal voorstellen om uw genodigden op een aangename manier te verwelkomen.

Compass Group Belgilux

Haachtsesteenweg 1179 -1130Brussel 13

Compass Group Belgilux N.V. verzorgt catering voor bedrijven (Eurest), rust-en verzorgingstehuizen en ziekenhuizen (Medirest), en scholen (Scolarest) en facilities (Eurest Services).

J & M Catering Services

Boomse Steenweg 28 -2627Schelle

Een geslaagd feest, een cocktail van de juiste ingrediënten op de juiste manier bereid. Voor J&M is een feest pas geslaagd wanneer u en uw gasten kunnen genieten in het volle besef dat ook voor al het overige wordt gezorgd.

Hof Ter Musschen

Emmanuel Mounierlaan 2 -1200Brussel 20

Bedrijfsevents, zalen verhuur, catering, seminarie, banketten, organisatie congressen.

Kouterhoeve

Kouterbaan 96 -1840Londerzeel

Voor al uw privéfeesten en bedrijfsevents !

Repas Catering

De Regenboog 5 M -2800Mechelen

Repas Catering verzorgt catering services voor evenementen en privé feesten met oog voor elk detail. U vindt voor elke gelegenheid een aangepaste formule.

Coquus

Achterbist 56 -2560Nijlen

Met Coquus kan u zorgeloos feesten in een door u gekozen omgeving!

Omnibus Group

Koningin Astridlaan 78 -2550Kontich

Exclusive Inflight

Antwerpsesteenweg 18 B -2520Ranst

Welkom bij "EXCLUSIVE INFLIGHT CATERING",Gelegen op een boogscheut van ANTWERP AIRPORT in BELGIUM, kunnen wij zeer snel op uw catering aanvragen reageren. Ons doel is om aan al uw wensen tegemoet te komen met catering & service van de hoogste kwali