U zocht op: chape plaatsen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Chapewerken Paul Vloemans

Langbos 5 -2960Brecht

Alle stappen - vanaf het opstellen van een duidelijke offerte, over opmeten en uitpassen van de werf tot en met het plaatsen van de chape - blijven in onze handen waardoor u slechts één contactpersoon heeft.

Service Plus

Kraaienhorst 11 -2960Brecht

Onze firma werd opgericht in 1987 door Paul Van Rompaey, erkend gas- en mazoutinstallateur

Romco

Bethovenstraat 6 -2960Brecht

Gebr. K&s Van Den Buys

Henxbroek 5 -2960Brecht

Wij zijn een bouwbedrijf die de verantwoordelijkheid op zich neemt om bouwactiviteiten te realiseren en te coördineren. Wij doen allerhande verbouwingen van metselwerk, voegwerken, schoorstenen, gyprocwerken, terras, sierbestratingen,... .

V&g Peeters

Bevrijdingsstraat 16 -2960Brecht

De Leeuwerk

Grensstraat 5 -2960Brecht

Gebroeders Jochems NV Home Chape Beton Foto's Prijsofferte Jochems chapewerken N.V. is een familiebedrijf opgericht door Alfons en Jan Sr. Jochems in 1963. Van oorsprong was Jochems chapewerken N.V. een chapebedrijf. Eind de jaren '60 is men zich ook

A-z Betonvloeren

Vaartkant Rechts 27 -2960Brecht

Wegrosan

Vaartkant Rechts 27 -2960Brecht

HMVT staat voor Hannover Milieu- en Veiligheidstechniek B.V. Wij realiseren vernieuwende milieutechnische oplossingen op maat voor bodemsanering en grondwatersanering en zuivering van water- en luchtstromen.

Eric Peeters & Cā°

Schotensteenweg 120 -2960Brecht

Algemene bouw van residentiële gebouwen.

Matthysen

Hendrik Schoofsstraat 17 -2960Brecht

Steeds meer willen mensen een gebouw een tweede leven geven, hierdoor moet er, vooraleer er opnieuw opgebouwd kan worden, gesloopt worden. Hierin zijn wij gespecialiseerd.

Mathi

Luyckstraat 6 -2960Brecht

Renovatie- & Bouwwerken Vermeiren

Bevrijdingsstraat 54 -2960Brecht

Renovatie- & Bouwwerken Vermeiren voert allerhande werken uit in en rondom uw huis, en dit tegen een aantrekkelijk tarief. Zo kunt u bij ons terecht voor zowel kleine als grote verbouwingen aan woningen of appartementen.

Spega

Tilburgbaan 86 -2960Brecht

Als installateur van beregening installaties, verzekeren wij u bij Spega met markleider Rain Bird. De juiste beregening voor tuinen, sportvelden, attractieparken, gemeentes, golfbanen, paardenracebanen, enz...