U zocht op: concerten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Pixela

Bijllaan 22 -2547Lint

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Piano´s Van Innis

Gentsesteenweg 67 -2800Mechelen

3 verdiepingen toonzaal en meer dan 200 tweedehands piano's in ons magazijn.De pianospecialist met meer dan 30 jaar ervaring.

La Samaritaine

Samaritanessestraat 16 -1000Brussel

Mini-europe

Bruparck -1020Brussel 2

Mini-Europe,een uitzonderlijk kader voor uw event, seminarie, vergadering, personeelsfeest, incentive, cocktail of productvoorstelling. Ideale gelegen in Brussel aan de voet van het Atomium. 3 zalen met zicht op het park en cateringmogelijkheden.

Jeugd En Muziek Brussel

Ravensteinstraat 23 -1000Brussel

Kinderen en jongeren kunnen bij ons terecht voor familieconcerten, muziekkampen, -stages, -workshops, jeugdorkesten, jazz, klassiek, rock. In en rond Brussel.

Lemmert Photography

Vroonwegel -1880Nieuwenrode

Fotograaf Lemmert is gespecialiseerd in familiefotografie, kunstfotografie, huwelijksfotografie en concertfotografie. Voor al uw foto's een fotograaf, nl. Lemmert Photography

Ancienne Belgique

Anspachlaan 110 -1000Brussel

Concertzaal. Met maandkalenders per muziekstijl, een ticketschop, livestreams, en projecten voor lokaal talent

Théàøtre National De La Communauté Franàaise De Belgique

Emile Jacqmainlaan 111-115 -1000Brussel

Théatre National Accueil Saison Billetterie Presse Partenaires Newsletter Tournées Service Éducatif Le Studio Artistes Associés Infos Pratiques Recherche Découvrez le Café National INCENDIES de Wajdi Mouawad Mise en scène de David Strosberg Théâtr

Emve

Grootgodshuisstraat 54 -1000Brussel

Halles De Schaerbeek

Grondwetstraat 20 -1030Schaarbeek

L´l

Majoor René Dubreucqstraat 7 -1050Elsene

The Power Shop

Vaartdijk 22 -3150Tildonk

The Powershop biedt je 20 jaar kennis op het gebied van stroomvoorziening met ervaring in binnen- en buitenland.Festivals, concerten, wereldtoernee`s, sportieve evenementen, outside broadcasting, televisie- en filmopnames, modeshows, een ...

Edificio

Belliardstraat 137 -1040Brussel

Edificio beheert drie zalen voor evenementen de prestigieuze Solvay Bibliotheek, het charmante Wielemans Huis en de Sky Hall op Brussels Airport, een van de grootste polyvalente zalen in de Brusselse regio.

Deadline Entertainment Group

Hemelshoek 235 -2590Berlaar

15 jaar na oprichting is Deadline Entertainment een vaste waarde geworden binnen de (inter)nationale muziekindustrie. Gegroeid uit de nood aan professionele crew voor concerten en festivals zijn we momenteel actief op 4 terreinen.

Hemispheres-droits

Pater Eudore Devroyestraat 12 -1040Etterbeek