U zocht op: constructie hout

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Buko Constructies

Korte Veerstraat 51 -2840Terhagen

Buko Constructies voor de plaatsing, productie en herstelling van vangrails,. Wij hebben de juiste vangrails voor overheden, professionele klanten, en aannemers van wegenwerken.

Van Biesen - Everaert

Eeksken 85 -1745Opwijk

VBE is gekend als specialist in de verkoop van bouwproducten. Om onze positie als specialist te behouden en verder uit te bouwen, stellen wij hoge eisen naar een flexibele organisatie en investeren zowel in producten als diensten.

Houthandel De Roover

Boomsesteenweg 109 -2830Willebroek

N.V. Houthandel De Roover is reeds sinds 1926 actief in Willebroek en omstreken. Doordat wij zowel een traditionele houthandel als een familiebedrijf zijn, kunnen wij u de perfecte combinatie aanbieden van enerzijds groothandel als kleinhandel...

Quintelier

Hoogveld 27 -9200Dendermonde

Wij specialiseren ons als aannemer in enkele specifieke vakgebieden: onderhoud, ruiming en herstelling van waterlopen en omgevings- en infrastructuurwerken. Als houthandel in hardhout met een eigen zagerij maken we ook houten constructies op maat.

Line Productions

Guido Gezellestraat 7 -3191Hever

Line Productions interieurbouw belgie. voor zowel particulieren als bedrijven de ideale oplossing voor maatwerk. zowel binnen als buitenshuis Line Productions Interieurbouw

Hout Peeters

Blarenberglaan 17 -2800Mechelen

Snelle service gegarandeerd! Uw specialist in Kampenhout voor de aankoop en verkoop van palletten, zowel grote als kleine hoeveelheden!

Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

Pipeline Solutions

Warandestraat 11 -1851Grimbergen