U zocht op: constructie hout

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cope - Invent

Oude Ieperstraat 32 -8560Gullegem

Cope - Invent is gespecialiseerd in Ramen en deuren - aluminiumconstructies - veiligheidsglas - kantelpoorten en sectionale poorten.

Leon Bouw

Nieuwstraat 105/a -8560Wevelgem

Leonbouw/Leonveco (click to enter) (click to enter)

Raes Construct

Vlaskapelstraat 6 -8560Wevelgem

Raes Construct is sinds 1998 actief in de bouw van industriële opslagen bewaarloodsen, grote koel-, sorteer- en verpakkingsruimtes én de bijbehorende kantoren.

Carice

Handboogstraat 21 -8560Wevelgem

Atelier Tjampens

Kloosterstraat 104 -8560Wevelgem

Chris Leperre

Wittemolenstraat 106 -8560Wevelgem

Zoekt u de geschikte man om uw woning in de verf te zetten? Of om uw interieur nieuw leven in te blazen? Dan zit u goed bij Chris Leperre. Geef hem vandaag een seintje. Dan komt hij zo snel mogelijk bij u langs.

Cretes

Bissegemstraat 169 -8560Gullegem

Ontwerp en constructie van totaalprojecten wereldwijd voor de verwerking van vlas, hennep en kenaf en daarnaast voor het verwerken van afval (papier, kunststof, hout, etc.)

Decoratie Van Elslander

Ledegemsestraat 119 -8560Moorsele

Marino en Aicha staan graag tot uw dienst voor al uw toekomstige interieurprojecten, zowel bij particulieren als bij commerciële organisaties.

Mcw Wegmarkeringen

Driemasten 63 -8560Wevelgem

Onze diensten - indoor, outdoor, signalisatie en playground - helpen jou vooruit op het vlak van effici?ntie, educatie, veiligheid, structuur, imago en netheid.

Vandenameele Pascal

Nijverheidslaan 19 -8560Wevelgem

BVBA Vandenameele Pascal legt zich al meer dan 10 jaar toe op het isoleren en volledig inrichten van zolders, zowel van nieuwbouw, renovatie als van industrie.Wij werken enkel met de meest gekende merken zoals isover, Gyrpox, knauf enz.

Vanwymelbeke

Heulestraat 54 -8560Wevelgem

Een dak op uw woning of bedrijfspand... het lijkt zo functioneel. Een dak beschermt ons immers tegen "weer en wind". Maar een dak is zoveel meer dan alleen maar functioneel.