U zocht op: containers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Jacobs Cleaning

Industrielaan 27 -2250Olen

Jacobs Cleaning staat sinds jaar en dag ten dienste van de industrie, de overheid, de KMO`s en de particulieren. Wij staan borg voor een professionele, snelle en veilige uitvoering van de toevertrouwde werken.

Gd Verpakking

Maanstraat 13 -2800Mechelen

Sinds 1990 garandeert GD-Verpakking kwaliteit, een vlijmscherpe prijs, en een uitstekende service, en dit altijd gefundeerd op deskundig advies. Onze specialiteit? De levering van (bedrukte) verpakkingen voor voedingswinkels, boetieks,...

A. Van Looveren

Koning Boudewijnlaan 25 -2250Olen

Bij Containerdienst VAN LOOVEREN garandeert de zelfwerkende zaakvoerder dat elke opdracht tot een goed einde wordt gebracht, aan de voordeligste prijs.

Vdmv Sanirent

Leuvensebaan 148 -2580Putte

www.sanirent.be - De Keuze in verhuur van sanitaire benodigdheden Sanirent - De Keuze in verhuur van sanitaire benodigdheden sanirent, verhuur, evenement, sanitair, douche, hire, location, fournitures, installations sanitaires, sanitary, events, évén

Vme Service & Engineering

Weynesbaan 144 -2820Bonheiden

VME, Service & Engineering is als vertegenwoordiger van verschillende fabrikanten en met een rijke ervaring in automatisatie en integratie, uitgegroeid tot een volwaardige partner in het automatiseren van verpakking? en doseersystemen.