U zocht op: controle

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ansul

Industrialaan 35 -1702Groot-bijgaarden

Ansul is sinds 1947 de expert in brandbeveiliging.Onze diensten bedienen jaarlijks meer dan 40.000 klanten in België.

Em Group

Entrepotstraat 33 -9100Sint-niklaas

EM Group, gevestigd te Sint-Niklaas, bestaat sedert 1980 en is vooral bekend voor zijn totaaloplossingen m.b.t. toegangscontrole, tijdsregistratie, personeelsplanning, productieopvolging, biometrie en CCTV camerabewaking. De firma telt zo’n 2000...

Aco Passavant

Preenakker 8 -1785Merchtem

ACO is uw professional voor uw afwateringssysteem en afscheidingstechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende 3 categorieën:-Woning, terras en oprit-Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen-Buitenomgeving,wegenbouw en publieke parkings

Mitutoyo Belgium

Hogenakkerhoekstraat 8 -9150Kruibeke

Mitutoyo wordt gedreven door het heldere en compromisloze doel de beste kwaliteitsproducten en de meeste waarde overal beschikbaar te maken; van een bescheiden begin in 1934 tot de belangrijkste leverancier van meetapparatuur wereldwijd tegenwoordig.

Milo Profi Fotografie

Duffelsesteenweg 154 -2550Kontich

Milo-Profi wil in de artistieke en communicatiewereld bekend staan als een toonaangevende, inspirerende en betrouwbare partner voor gepassioneerde fotografen, marketing-, communicatie- en eventverantwoordelijken, art directors en grafische vormgevers.

Alphatronics

Brandstraat 8 A -9160Lokeren

Turnkey oplossingen voor:toegangscontole - camerabewaking - parkeersystemen - parlofonie Eigen produktie van:slagbomen - draaikruisen (tourniquets) - badgelezers en toegangszuilen betaalautomaten en OctoPhone deurtelefoons

Jesco Auto Training School

Ooievaarsnest 33 -2870Ruisbroek (antwerpen)

Verkeersveiligheid is erg belangrijk. De economische en sociale kost van ongevallen is immens ! Een aangepaste opleiding door specialisten is dé stap naar een veiliger verkeer voor u, uw medewerkers, uw familie, ... voor iedereen.

Stuvex International

Heiveldekens 8 -2550Kontich

U wilt uw installatie en arbeiders beschermen tegen stofexplosies en procesbranden? Zoek niet verder! Want de explosie-experts van StuvEx implementeren en onderhouden beveiligingssystemen tegen stofexplosies en brandbeveiliging in de procesindustrie.

Aseq

Boomsesteenweg 293 -2610Wilrijk (antwerpen)

Ondertussen groeide ons bedrijf uit tot een beveiligings onderneming met een aanzienlijk marktaandeel in:Camera beveiliging/Alarmsystemen/Toegangs controle/Brandbeveiliging/Video en parlofonieVandaag de dag bieden wij totaal oplossingen voor...

Rens Accountants

Schalienhoevedreef 20 -2800Mechelen

Rens Accountants biedt een geïntegreerde dienstverlening volledig op maat voor uw organisatorische behoeften, ongeacht uw omvang, uw activiteitensector of uw objectieven.

Sharp Electronics Belgium

Schalienhoevedreef 20 -2800Mechelen

Sharp verkoopt hoogwaardige multifunctionele zwart-wit en kleurenafdruksystemen, software oplossingen, zonnepanelen, draaloze projectoren, LCD displays tot POS afrekensystemen. Producten zowel voor thuis als kantoor.

Debbaut Rudy

Nijverheidslaan 132 -9250Waasmunster

Rudy DEBBAUT ACCOUNTANCY & BELASTINGCONSULTANCY is een onafhankelijk kantoor dat de functie uitoefent van zowel accountant als belastingconsulent. Onze cliënten zijn zelfstandigen, kmo´s, vrije beroepsbeoefenaars en particulieren.

Alfatronics

Brandstraat 8 -9160Lokeren

Bent u op zoek naar een slagboom, RFID kaartlezer, parkeersysteem, draaikruis, bedieningszuil of een andere toegangscontrole?Voor ieder project bieden we een oplossing op maat.

De Cock Cris

Babbelaarstraat 24 -9308Aalst

Ocb Vzw – Controle En Veiligheid

Koningin Astridlaan 60 -2550Kontich

Als keuringsorganisme staat OCB in voor uw veiligheidscontroles in de domeinen elektriciteit, hefwerktuigen en milieu.

Bss Belgium

Zandvoortstraat 21c -2800Mechelen

BSS staat voor BSO Security Solutions: als groothandel beschikken we niet enkel over eer ruim productassortiment, maar ook over de kennis om elke professionele installateur te helpen zoeken naar de beste oplossing.

Vander Elst

Oostvaartdijk 42 -1850Grimbergen

VANDER ELST meer dan 25 jaar aanwezig op de markt biedt een compleet aanbod van innovatieve elektrotechnische producten van hoge kwaliteit.Gespecialiseerd in de verdeling van de elektrotechnische apparatuur via een netwerk van groothandelspartners