U zocht op: controle

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Beyond-it

Franseweg 31 -2920Kalmthout

Beyond-it is een snel groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in SharePoint implementaties en jaren ervaring heeft in het implementeren van Quality Management Systemen, gebaseerd op Microsoft Office SharePoint.

Kobre

Franseweg 23 -2920Kalmthout

Kobre bvba realiseert elektriciteitsprojecten in de openbare en de privésector met een zekere complexiteit (domotica, toegangscontrole, brandbeveiliging, alarminstallaties).

Ionlogistics

Kapellensteenweg 488 -2920Kalmthout

Wij leveren innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor magazijn en logistiek management. Onze missie is om de kosten van het exploiteren van uw bedrijf te optimaliseren en de dagelijkse operationele efficiëntie te maximaliseren.

Tecdata

Max Temmermanlaan (heide) 20 -2920Kalmthout

Automotive Diagnostic Scanner. Scanner para diagnostico automotriz Scanner Automotriz Scanner para autos Diagnostic Car Automotive Diagnostic Scanner. Scanner para diagnostico automotriz Scanner Automotriz Scanner para autos Diagnostic Car autodijagn

Ivt Inspections

Henri Van Stratenlaan (heide) 3 -2920Kalmthout

Dejongh Electrics

Kwade Weide (c) 8 -2920Kalmthout

Na enkele succesvolle jaren werd het tijd voor professionalisering en het bedrijf werd omgevormd tot een BVBA. Ondertussen zorgt de zaak, gevestigd te Kalmthout in industriepark Bosduin, voor de fulltime tewerkstelling van 10 ervaren werknemers.

Profalco

Roggebos 4 -2920Kalmthout

Wij zijn een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring in de beveiligingssector. Onze specialisatie is uw woning bedrijf volledig te beveiligen naar uw wensen. Bij ons kunt u dan ook terecht voor een totaalpakket aan beveiligingen