U zocht op: dak bouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Isolair

Diestersteenweg 4 -3510Kermt

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Plastiek Van Wauwe

Staatsbaan 4e -3210Lubbeek

Plastiek Van Wauwe, gevestigd te Deurne en Lubbeek, is reeds meer dan 50 jaar specialist in kunststof materialen voor bouw en industrie.

Dakwerken Baestaens

Hoevenstraat(ram) 21 -2230Herselt

Bruggemans Construct

Motbroekstraat 29 -3390Tielt-winge

Als geregistreerd en ervaren aannemer zijn we uw geschikte partner voor de bouw of verbouwing van uw woning of appartement. Doorgaans kiezen we voor de traditionele manier van bouwen.

Isd

Schaffensesteenweg 119 -3583Beringen

renovatie nieuwbouw plat dak platte daken dichtingen ISD | nieuwbouw & renovatie van alle platte daken - plat dak dak,plat,dichten,daken,platte,platte daken,plat dak,paal,beringen,dakwerken,waterdicht,limburg,antwerpen,vlaams-brabant,roofing,resitrix

Zolderse Dakprojecten

Dellestraat 30 -3560Lummen

Zolderse Dakprojecten is een gedreven team van dakspecialisten en vakmannen. Onze ijzersterke dakreputatie? Die hebben we te danken aan jarenlange kwaliteitsprojecten en een indrukwekkende lijst van realisaties.

Dakwerken Dewachtere

Korkdriesstraat 15 -3583Paal

Bij ons kan u terecht voor alle dakwerken en dakrenovatiewerken!