U zocht op: dak bouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dakwerken De Vroe

Fraterstraat 109 -9820Merelbeke

Samen realiseren wij uw bouwprojectDe Vroe Groep stelt zich graag voor als uw partner voor zowel grote als kleine bouwprojecten.

Pyck Wouter

Koningin Elisabethlaan 116 -9820Merelbeke

Ecco

Poelstraat 167 -9820Merelbeke

ECCO Products is een Belgische productontwikkelaar en fabrikant van innovatieve en gebruiksvriendelijke producten voor de buitenomgeving met een sterke toegevoegde waarde voor de private en publieke ruimte en wil een trendsetter zijn op Europees niveau.

Crebomat

Nijverheidsweg 8 -9820Merelbeke

Notte - Volckaert Interieur & Bouw

Industriepark 15 -9820Merelbeke

Schrijnwerk-wanden-verlaagde plafonds- schilderwerken-behangwerk-spuittechniek- brandwerende verf. Vloerbekleding-vasttapijt-linoleum-PVC- tapijttegels-rubber-laminaat-parket- fineerparket-epoxy. Totaalinrichting en verbouwingswerken Kantoor

Porbel Steel Frame Staalframebouw

Van Goethemstraat 47 -9820Merelbeke

Porbel Steel Frame is de specialist in Staalframebouw, Energiezuinige en Circulaire gebouwen. Het is ons bedoeling steeds innovatief te zijn, het bouwprocédé 100 % te beheersen en de steeds strenger wordende normeringen voor te zijn.

Peusens Dirk

Hundelgemsesteenweg 1340 -9820Schelderode

Marc Dubois

Hundelgemsesteenweg 538b -9820Merelbeke

Delta Industrial

Nijverheidsweg 8 -9820Merelbeke

Onze producten: koelaggregaten, warntewisselaars lucht-lucht, warmtewisselaars lucht-water, ventilatoren, vloeistofkoelers.

Solora

Neringsweg 2 -9820Merelbeke

We zijn meesters in operations & maintenance van zonneparken, maar we verzorgen ook totaalprojecten voor zonnepanelen op bedrijfsdaken.

Marc Sanitair & Cv

Gontrode Heirweg 152 -9820Bottelare

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in centrale verwarming en sanitaire installaties. U kan op ons beroep doen voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten, plaatsing en onderhoud. Ook lood-,koper- en zinkwerken behoren tot ons takenpakket.