U zocht op: design

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ac-design

Moereind 109 -2275Lille

A.C. Design voor het plaatsen van meubelen, trappen, meubilair en zo veel meer!

Maple Leaf Sport

Wechelsebaan 77 -2275Lille

Maple Leaf intro overslaan Om deze website optimaal te kunnen gebruiken hebt u Macro Media Flash Player v.7 nodig. Klik hier om de flash player te downloaden. Design: HYPERLINK

Tuinen Heylen

Oevelenberg 41 -2275Lille

Van landelijk tot modern –van landschap - tot wilde natuur.

Jo Juwelen

Poederleese Weg 5 -2275Lille

4best

Heikant 115 -2275Lille

Van studiebureau tot het effectief verwijderen van asbest4Best biedt een allesomvattende dienstverlening binnen de asbestsector zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Electro-domotica Koen Lenaerts

Eikenlaan 31 -2275Lille

Koen Lenaerts Electriciteit en Domotica Home Contact Welkom op de nieuwe website van Koen Lenaerts Electriciteitswerken en Domotica, Uw specialist voor domotica en algemene electriciteitswerken. Wij installeren industriële installaties voor KMOs en h

Vestad

Poederleese Weg 20 -2275Lille

Als veelzijdige ingenieursgroep pakt Vestad jouw bouwproject in z`n geheel aan. Van stabiliteit, energie en duurzaamheid tot veiligheid. Met extra adviezen voor een stevige toekomst.

Irisforbiz

Vondelweg 32 -2275Gierle

Marketing advies en social media advies, begeleiding en uitvoering voor starters en zelfstandigen en ondernemers. Marketing online workshops zoals LinkedIn, Pinterest, Google Mijn Bedrijf en Google Analytics.

Milor

Tielenbaan 119 -2275Lille

I-energy

Poederleese Weg 74 -2275Lille

Advipro

Wechelsebaan 143 -2275Lille

Business & Technology Consulting Hoogwaardige dienstverlening op het vlak van Management, Project en GxP Support.

De Warsmte Teams Co Rudvans

Balsakker 85 -2275Lille

De Warmste Teams (DWT) is een portaal voor bedrijven en verenigingen "die iets voor hun mensen willen doen". Wij bieden een overzicht van professionele aanbieders (onze ‘Warme Partners’) actief in en rond teambuilding en events of

Stroobants Carolien

Broekzijstraat 60 -2275Lille

Naast vertalen houden wij ons vooral bezig met het geven van bijlessen (privé of in groep) en taalonderwijs in het algemeen, copywriting, proofreading en correctie, tolkopdrachten en content creation.

Van Goubergen Produkt.en Muziek

Eikenlaan 51 -2275Lille

We are specialized in training/education and in-company projects for PRODUCTIVITY IMPROVEMENT of operational/manufacturing processes as well as administrative and supporting processes. Van Goubergen P&M - Productivity improvement - Consulting

Energie+

Messemakersstraat 2 -2275Lille

Wij zijn jouw specialist in zonnepanelen, laadpalen, batterijen, verwarming, sanitair, ventilatie en warmtepompen!

Hoboconstruct

Achterstenhoek 46 -2275Gierle

Hoboconstruct bouwt volledig naar de wensen van de klant en profileert zich door haar soepelheid in zowel de manier van werken als in het respecteren van opleveringsdata.

Bouwwerken Verlinden

Heihoef 9 -2275Lille

Vakkundig uitgraven, met aangepaste graafkranen, van kelders, zwembaden, bouwputten, funderingen, grachten en vijvers. De juiste diepte wordt bepaald met behulp van een laser.