U zocht op: deuren voor particulieren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Waasland Security

Anthonis De Jonghestraat 36 -9100Sint-niklaas

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen.

Winlock Systems

Weverslaan 32 -9160Lokeren

Winlock, met hoofdzetel te Lokeren, is reeds meer dan 10 jaar actief in de productie van industriële brandwerende poorten. Brandwerendheid is echter niet de enige eigenschap want elke Winlock poort doet ook dienst als functionele poort

Advotex

De Vlaamse Staak 2 -1745Opwijk

Deurmatten, autotapijten, badsets, tapijten aan de rol, tapijtvloertegels, kunstgras aan de rol, rubber aan de rol, gronddoek, antwiworteldoek, schaduwdoek, geotextiel, vijverbeschermende folie, kunstgras, decoratietapijt.

Imb

Posthoornstraat 11 -2800Mechelen

IMB is de grootste speciaalzaak voor kantoor- en schoolbenodigdheden in Mechelen en heeft hierin reeds met 3 generaties een ruime ervaring opgebouwd. Ons totaalassortiment willen wij zo dicht mogelijk bij u brengen.

Metaver

Lichterstraat 79a -2870Puurs

Metaver bvba - maatwerk in staal in inox voor particulier en industrie. Metaver bvba - maatwerk in staal en inox voor particulier en industrie metaver, bvba, maatwerk, staat, staalconstructies, inox, dynamisch, familiebedrijf, kmo, know-how, op maat,

Kateo

Begijnenstraat 37 -2000Antwerpen

Novia , brievenbussen,deurbeslag,meubelgrepen,badkameraccessoires,deurklinken Ons aanbod gaat van heel klassiek over rustiek naar hypermodern zowel voor groot-en kleinhandel als voor particulier en dit voor brievenbussen, badkranen, meubelgrepen als

C-transport & Montage

Populierenstraat 27 -2860Sint-katelijne-waver

Manufar - Fichet

Uitbreidingstraat 84 -2600Berchem (antwerpen)

Als beveiligingsintegrator hebben wij als taak samen met onze klanten op zoek te gaan naar de meest doeltreffende oplossingen op gebied van beveiliging.

Gr&om Groen- En Omgevingswerken

Anthonis De Jonghestraat 62 -9100Sint-niklaas

Van Geystelen Eurotherm

Gasdam(bev) 10 -9120Beveren

Van Geystelen produceert ramen en deuren van de hoogste Belgische kwaliteit, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

De Witte Geoffrey

Overwinningstraat 18 -2850Boom

Wij beschikken over een eigendienst na verkoop naar herstellingen en onderhoud toe. Naast particulieren kunnen ook bedrijven, scholen, rust- en verzorgingstehuizen bij ons terecht.