U zocht op: diensten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sodexo

Pleinlaan 15 -1050Brussel 5

Sodexo biedt haar klanten verschillende motivatietools aan. De papieren en elektronische maaltijdcheque, de cadeaucheque, de ecocheque, de sport en cultuurcheque, de dienstencheque, Salesprize en ook Vivaboxes.

Ansul

Industrialaan 35 -1702Groot-bijgaarden

Ansul is sinds 1947 de expert in brandbeveiliging.Onze diensten bedienen jaarlijks meer dan 40.000 klanten in België.

Tradas

Tervurenlaan 155 -1150Brussel 15

Consultancy- en full service vertaalbureau te Brussel. 25 jaar expertise. Uw gesprekspartner bij uitstek voor al uw projecten, van een dringende vertaling voor uw website tot de lokalisatie van uw technische documentatie in 20 talen.

Lismont

Avenue Henri Zaman 16 -1480Sint-renelde

De firma Lismont heeft zich gedurende de jaren gespecialiseerd in projecten, ramencenters, CNC en traditionele machines voor de houtbewerking. Wij staan garant voor machines van topkwaliteit, een uitstekende know-how en een uitgebreide dienst na verkoop.

Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

Schneider Electric

Dieweg 3 -1180Ukkel

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering in woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

Fedex Express Europe Inc. & Co.

Kantersteen 47 -1000Brussel 1

Express transport van documenten, pakketten en vracht naar meer dan 220 landen wereldwijd.

Modern Car Limousine Service

Firmin Lecharlierlaan 85 -1090Brussel 9

In de wereld van luxelimousines met chauffeur biedt Modern Car vandaag één van de grootste vloten van België. Onze specialiteit: zakenlui, officiële bezoeken, toerisme, ... Ons oogmerk: voldoen aan ieders wensen. We zouden u graag tot onze klant...