U zocht op: diensten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Globezenit

Paalsesteenweg 210 -3583Beringen

Sinds 2002 heeft GlobeZenit een ruime expertise opgebouwd in 3D laser scanning en dit zowel voor civiele als industriële toepassingen.

Buiting Center

Paalsesteenweg 170 -3583Beringen

Het idee achter Mezzo Hotel is om het zakelijke leven uit de regio onder hetzelfde dak brengen.

Het Poetsbureau

Diestersesteenweg 56 -3583Beringen

Het poetsbureau levert u snel kwalitatieve huishoudhulp via dienstencheques. Geen of korte wachttijd. Goede huishoudhulpen mogen steeds solliciteren.

Algeco Belgium

Schoebroekstraat 34 -3583Paal

Algeco, de marktleider in modulaire bouw, units en containers. Contacteer ons voor meer informatie! Meer dan 65 jaar ervaring. Flexibele oplossingen. Actief in 29 landen.Wereldwijde marktleider.

Ariël Facilitaire Diensten

Diestersesteenweg 56 -3583Beringen

Ariel nv, een nieuw schoonmaakbedrijf? Nee, Ariel nv is het vroegere CH Cleaning Services. Dus nog steeds meer dan 30 jaar ervaring in de sector en een werkterrein verspreid over heel Vlaanderen en Brussel, maar in een nieuw kleedje.

Total-e

Schoebroekstraat 38 -3583Paal

Total-e is een one-stop-shop leverancier van diensten en materialen - exclusief voor eventmanagers - die uniek zijn in de Benelux. Onze visie bestaat erin te anticiperen op en te delen in het geheim van een event of visualisatie dat blijvend is.

Advies Training & Logistiek

Sint-janstraat 17 -3583Paal

ATL is een erkend opleidingscentrum (erkenning OCF 102) dat sinds 2011 instaat voor de opleiding Vakbekwaamheid voor chauffeurs met rijbewijs cat C (E).

Color Vision

Lijsterstraat 18 -3583Beringen

Welkom  Welkom op de site van Color Vision Met deze site willen we iedereen een beetje info meegeven over wat we zoal te bieden hebben aangaande diensten en producten. Met de winkel willen we elke klant verder helpen met advies en kwaliteitsproduc

Karteria Paal

Diestersesteenweg 71 -3583Beringen

Kantoor Camps

Beverlosesteenweg 288 -3583Beringen

Dajoka

Tervantstraat 33 -3583Beringen

Dajoka is:professioneel advies zodat je de juiste tegel kiest voor elke ruimtesterke prijs/kwaliteitsverhoudingsteeds de nieuwigheden in huiseigen plaatsingsdienst met jarenlange ervaringalle accessoires onder 1 dak voor plaatsers

Netalux

Gele Plasstraat 21 -3583Beringen

Netalux is de nummer 1 dienstverlener in laserreiniging. Dankzij Netalux kan u nu op een betrouwbare manier laserreiningstechnologie implementeren en van de voordelen genieten.

Vintiv

Neusenberg 1 -3583Paal

Gaat uw onderneming voor een sterk verhaal? Met behulp van kwalitatieve onderdelen en hoogstaande technische diensten streven we iedere dag opnieuw naar het ontwikkelen van innoverende machines.

Migal

Donckstraat 30 -3583Paal

We willen een antwoord bieden op de vraag naar hoogstaande horeca- en seminariefaciliteiten in de regio. Daartoe zullen we de diensten voor onze business clubleden verder uitbouwen.

Metal Finishing Industries

Schoebroekstraat 56 -3583Beringen

MFI exploiteert een industri?le lakstraat waarin metalen onderdelen van verzinkt staal, koudgewalst staal, gietijzer en aluminium gecoat worden. Dit gebeurt in loondienst voor andere bedrijven.

Neven Ramen

Paalsesteenweg 266 -3583Paal

NEVEN ramen en deuren is opgericht door Jonatan Neven die zelf het bedrijf op dagelijkse basis coördineert. Zijn kennis, oog voor detail en oprechte bekommernis hebben vele huizen omgevormd tot een “thuis”.

Soulco

Industrieweg 83 -3583Beringen

Energy

Schoebroekstraat 8 -3583Beringen

Energy Lab helpt mensen meer en beter te bewegen. Met onze corporate wellbeing services helpen we bedrijven gezondheidsplannen te creëren en uit te voeren, met onder meer online en offline activaties, workshops, keynotes en sport events.

Tripo

Industrieweg 79 -3583Paal

Glasbewerkingen, glashandel, snijden en plaatsen van glas op maat Glaswerken Tripo, glas op maat glashandel tripo, glaswerken, beringen, glasslijperij, spiegelslijperij, isolerende beglazing, glazen deuren, herstellingsdienst, glastegels, ...

General Computers

Schemkensstraat 6 -3583Beringen

Gencom levert volledige I.T.-oplossingen van zowel hardware- als softwaretoepassingen, inclusief desktop- en netwerksupport en dit voor de detailhandel, de groothandel als de productiebedrijven.

Advoberingen

Paalsesteenweg 133 -3583Beringen

Optimax

Schoebroekstraat 50 -3583Beringen

Plastiflex Group

Beverlosesteenweg 99 -3583Beringen

Mega-mobility

Diestersesteenweg 65 -3583Beringen

Stellar

Diestersesteenweg 52 -3583Beringen

Hjp Productions

Zwanenbergstraat 2a -3583Beringen

Omega-tronics

Kreniststraat 83 -3583Beringen

Omega-Tronics is gespecialiseerd in elektronica op maat ontwikkeling op basis van consultancy of beheersing van een totaal project.

Golazo Media

Schoebroekstraat 8 -3583Beringen

Nieuws, uitslagen, live verslaggeving, video, blogs en veel meer over sport sport.be Sport.be,sportuitslagen,uitslagen,results,sport,België,voetbal,wielrennen,volleybal,basketbal,tennis,formule1,atletiek,Gevaert,Clijsters,Malisse,Alonso,Henin,Sharapo

Essec Telecom Center

Schoebroekstraat 48 -3583Beringen

Essec Radiocom levert draadloze intercom en beveiligings oplossing voor zowel de kleine KMO als de industrie.

Limaru

Paalsesteenweg 170 -3583Beringen

Hostyou

Schoebroekstraat 48 -3583Beringen

HostYou BVBA Web Hosting en Domeinregistratie HostYou BVBA » Web Hosting en Domeinregistratie hosting webhosting domeinnaam domeinregistratie domeinnamen webruimte domein registratie web hosting gratis colocation dedicated servers asp php domein regi

Destinax

De Weven 4 -3583Beringen

Easing is een full service integrator voor gebouwtechnieken.Wij gebruiken domotica technologie om de verschillende technieken in uw woning te integreren tot één intelligent geheel zodat u het allerbeste resultaat krijgt op gebied van comfort, ...

Essec Telecom Systems

Schoebroekstraat 48 -3583Paal

Essec|Uw telecom gaat vooruit... Een goede communicatie is van levensbelang in elke organisatie. Als telecomgebruiker bent u steeds op zoek naar de meest efficiënte hulpmiddelen voor al uw interne en externe communicatie.

Vos Industrie

Tervantstraat 3 -3583Paal

Specialist in mastenbouw, industriele en huishoudelijke gassen zoals lasgassen, voedingsgassen, propaangas en butaangas

Soundstation

Tessenderlosesteenweg 9 -3583Beringen

Your number 1 DJ Superstore in Belgium ! Sound Station - DJ Superstore electronic dance music, djs, electro house, house, techno, trance, minimal, electronica, online vinyl store, sound-station, new tracks

Ria Poel

Paalsesteenweg 323 -3583Beringen

Dakwerken Dewachtere

Korkdriesstraat 15 -3583Paal

Bij ons kan u terecht voor alle dakwerken en dakrenovatiewerken!

Bsx

Tessenderlosesteenweg 206 -3583Beringen

We zijn gespecialiseerd in allerlei vormen van groene energie zoals o.a. het plaatsen van zonnepanelen en zonneboilers. Voor ventilatiesystemen en warmtepompen kan u ook bij ons terecht.

Kreapaint

Mulderstraat 2 -3583Beringen

Voor het personaliseren van uw interieur.Uitvoeren van grootschalige schilderwerken.Het toepassen van hygiënische coatingsystemen.Het professioneel plaatsen van alle muurbekledingen.Het professioneel plaatsen van alle zachte vloerbekledingen.

Paal 26

Paalsesteenweg 240 -3583Beringen