U zocht op: diensten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Demival

Machelenstraat 169 -9800Deinze

Demival is een beschutte werkplaats in Deinze.U kan bij ons terecht voor o.a. verpakken, bestukken van printplaten, elektro- en technische montage, metaal- en kunststofbewerking, groendienst en opkuis van gebouwen en terreinen evenals uitwerk.

Firma Van Damme

Maalbeekstraat 4 -8790Waregem

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

Cebeo

Eugene Bekaertlaan 63 -8790Waregem

Cebeo is als groothandel in alle elektrisch materiaal de schakel tussen de fabrikant en de professionele elektro-installateur en de industrie. Cebeo biedt u producten en technische oplossingen voor de woningbouw, niet-woningbouw en de industrie.

Orpsy

Bijlokehof 9 -9000Gent

Orpsy is een onafhankelijk assessment en executive searchbureau uit Gent en Antwerpen. Sinds ruim 35 jaar richten wij ons in hoofdzaak op middenkader, kader en management functies binnen de private sector, de non-profit sector en de social profit ...

Tnt Express

Leenstraat 175 -9870Zulte

TNT Express is uw partner voor alle diensten op het gebied van expresverzending. Wij zorgen ervoor dat uw documenten, pakketten en paletten op tijd en in perfecte staat worden afgeleverd.

Trouw Nutrition - Nutreco Belgium

Akkerhage 4 -9000Gent

Wij willen zoveel mogelijk dieren goed voeden. We zorgen voor de beste nutritionele oplossingen. Voor alle boerderijdieren en voor de hele keten die voorafgaat aan het voeden. We bieden totaaloplossingen, maar leveren bv. ook alleen additieven.