U zocht op: doe het zelf materialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Zelfbouw-domotica

Fabriekstraat 19 -2490Balen

Zelfbouw-Domotica is een onderdeel van FEMI BVBA. Naast installaties willen wij via deze weg klanten aanspreken die heel de installatie zelf voor hun rekening willen nemen.

Elex

Polkaweg 3 -2490Balen

Het bedrijf voert elektriciteitswerken uit en plaatst ventilatiesystemen bij particulieren en kmo`s.

Bouwmaterialen Wouters

Molsesteenweg 8 -2490Balen

Welkom bij Edelbeton Kwaliteits Siermetselstenen naar ieders smaak X Nederlands|Français|Deutsch X Edelbeton n.v. - Molenberg 19, 2440 Geel - Tel: +32 (0)14 58 84 55 - Fax: +32 (0)14 58 22 02 - e-mail: info@edelbeton.com

Balense Grind En Betonmaatschappij

Molsesteenweg 8 -2490Balen

BOUWMATERIALENBetoncentrale

Verdonck

Vaartstraat 73 -2490Balen

We zijn graag je partner voor je school- en kantoormateriaal.Het hele jaar door een ruime keuze en dit tegen een correcte prijs! Ons aanbod reikt van Alcoholstift tot Zakagenda, met alles daar tussen.

Mathieu Willems - Diels

Vaartstraat 150 -2490Balen

Willems-Diels te Balen (prov. Antwerpen) is een familiebedrijf dat onlangs zijn 40ste verjaardag vierde. Willems-Diels staat voor kwaliteit, persoonlijke begeleiding en optimale service.

Htm

Poeierstraat 18 -2490Balen

___HTM___Huis & Tuin Maerschaelck Onze werkzaamheden? Het gieten van betonnen kelders en algemene betonwerken. Zwembadbekisting met volledige afwerking volgens al uw wensen. De firma HTM staat voor jarenlange ervaring in de betonsector, kwaliteit en

De Pril

Poeierstraat 29 -2490Balen

Sier- en moderne poorten, alle afsluitingen, hekwerken, alle maatwerk, carports, ...

Calsan Isolatie

Vaartstraat 82 -2490Balen

CALSAN BVBA ISOLATIE EN KOELTECHNISCH BEDRIJF, GROOT- EN KLEINHANDEL IN SANDWICHPANELEN , KOEL- EN VRIESCELLEN, ZONNEBOILERS EN WARMTEPOMPEN,TEGEN DE SCHERPSTE PRIJZEN.

Makietie

Sinterveld 112 -2490Balen

Bouw- En Constructiewerken Swinnen

Metaalstraat 11 -2490Balen

BCS Swinnen voert openbare en industriële werken uit voor diverse bedrijven. Doordat BCS Swinnen het VCA Petrochemie Certificaat en het Certificaat erkenning klasse 5 heeft, is het de perfecte partner voor werken in de industriële en petrochemische.

Mertens Bouw

Industrieweg 8 -2490Balen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep doen op Algemene Ondernemingen L. Mertens & Co nv voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Dillen Bouwteam

Puttestraat 15 -2490Balen

Dillen Bouwteam is een echte renovatiespecialist met meer dan 50 jaar ervaring. Wij zijn vooral sterk in totaalrenovaties, waar we met een strakke coördinatie de uitvoering van alle werkzaamheden naadloos in elkaar laten overvloeien ...

Iz Betonboringen

Berg 36 -2490Balen

Beste bezoeker. Welkom op de website van IZ betonboringen. IZ betonboringen BVBA is een klein dynamisch bedrijf. U kan bij ons terecht voor verzorgd boor- en zaagwerk. Chemische verankeringen en selectief sloopwerk behoren ook tot onze activiteiten.