U zocht op: doe het zelf materialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bouwmaterialen J.lauwers

Varkenskotstraat(kru) 3 -9770Kruisem

Bouwonderneming Saveyn - Alluyn

Hoogmolenstraat (kru) 12 -9770Kruishoutem

Drs

Waterhoekstraat(hus) 7 -9770Kruishoutem

Cnockaert

Waregemsesteenweg(kru) 162 -9770Kruisem

Beyens Wim

Ommegangstraat(kru) 37 -9770Kruishoutem

Zwembaden Wim Beyens Kruishoutem - Vaneigens! - Opritten, Terrassen, Vloeren, Faiencen, Spa's, Sauna's, Jacuzzis, Stoombaden, grondwerken, klinkers, kasseien Zwembaden Wim Beyens Kruishoutem - Vaneigens!

Vervoer En Handel Vanhulle & Cie

Industriezone(kru) 32 -9770Kruishoutem

Bouwcenter Vanhulle nv staat al voor meer dan een kwart eeuw ervaring in het aanleveren van bouwmaterialen en toebehoren.

Grondwerken G.l.k.

Meirestraat(kru) 13 -9770Kruishoutem

Grondwerken GLK is een onderneming die instaat voor het uitvoeren van grond- en afbraakwerken in de breedste zin van het woord; waarbij wij ons flexibel en sterk klantgericht opstellen en de werken steeds op een kwalitatief verzorgde en veilige manie

De Snerck

Stokstraat(kru) 20 -9770Kruishoutem

De Snerck bouwmaterialen en betoncentrale in Kruishoutem De Snerck - bouwmaterialen en betoncentrale in Kruishoutem De Snerck, bouwmaterialen, stortbeton, bouwmarkt, betoncentrale, vloeren, beton, wandtegels, klinkers, stabilisé, zand, grint, gevelst

Security Dynamics

Kasteelstraat 16 -9770Kruishoutem

Security Dynamics is uw professioneel adviseur voor alles wat te maken heeft met beveiliging inbraak, brand, camera, toegangscontrole, domotica, parking management, ?

Elek Depo

Kazerneweg(kru) 4 -9770Kruishoutem

Gova Trading

Deinsesteenweg(kru) 77 -9770Kruisem

Maestro Pumps

Kazernestraat 3 A -9770Kruishoutem

De firma Maestro Pumps (voordien MC Partners) is in 2004 opgericht door een aantal mensen met ervaring in een grote waaier van pomptoepassingen en pomptechnieken.Wij onderscheiden ons in een vlugge en efficiënte service. Dit vertaalt zich in een ...

De Jans & Co

Industriezone 28 -9770Kruishoutem

Een waaier aan producten bij de De Jans & Co.U kan bij ons terecht voor:Gas in flessen (afvullen of nieuwe gasflessen, propaan, butaan en LPG)Gas in tanks bovengronds of ondergronds verkrijgbaar in diverse formatenKeuring van uw gastanksenz.

De Sloovere

Stokstraat(kru) 14 -9770Kruisem

Kruisbeton De Sloovere is uw zekerheid en kwaliteit in welfsels, predallen, regenwaterputten, mazouttanks, waterzuivering en betonproducten. Regenput - Welfsels - Predallen - Prefabkelder - Regenwaterputten.