U zocht op: doe het zelf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gebruers

Ven 51 -2250Olen

Gebruers te Olen is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van verwarming en sanitair, zowel nieuwbouw als renovatie. Het gaat dan over een verwarmingsketel en/of boiler, radiatoren, vloerverwarming, ... zowel op mazout als op aardgas.

Algemene Bouwonderneming L. Heylen

Hoogbuul 30 -2250Olen

Algemene bouwonderneming L. Heylen n.v. werkt volgens de klassieke bouwmethode. Kwaliteit, planning, flexibiliteit en budgetbeheersing zijn onze kernwoorden.Als algemeen aannemer zijn wij actief op het gebied van villabouw, renovatie en ...

Mesens-diels

Geelseweg 62 -2250Olen

Sinds 1988 staat de familie Mesens-Diels klaar om je advies te geven over tegels en natuursteen. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we voor elke situatie mee kunnen nadenken over de beste keuze.

Mega Meubel

Lammerdries-winkelstraat 17 -2250Olen

Dd Sectionaalpoorten

Stoktberg 2 -2250Olen

www.DD-Poorten.be Home Deuren Poorten Toonzaal Aanbiedingen Automatisatie Offerte Contact Nieuws HOME Homepagina Van harte welkom op de website van DD-poorten. Op deze website vindt u ons uitgebreide assortiment. Met vriendelijke groeten. DD-Poorten.

Avonds Yve

Draaibrugstraat 4 -2250Olen

Geerts Hs

Geelseweg 54 -2250Olen

Ons team staat met vurig enthousiasme klaar om al je warme dromen waar te maken. Wij zorgen namelijk voor sfeervolle momenten in huis, maar net zo goed voor onvergetelijke herinneringen buiten.

Erca

Geelseweg 131 -2250Olen

Beneens Alucon

Stadsestraat 43 D -2250Olen

We realiseren uw (ver)bouwprojecten in woning- en villabouw, appartementen, kantoren, scholen en industriebouw en voor particuliere en professionele klanten steeds met dezelfde kwaliteitsgarantie.

Ecogieterij Bv

Keizershoek 228 -2250Kontich

Ecogieterij is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in gietvloeren, decor wanden. en design meubels

Saunamania

Oosterwijkseweg 8 -2250Olen