U zocht op: draadloze netwerken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Phi Data

Heide 11 -1780Wemmel

PHI DATA integreert & ondersteunt Auto-ID, Mobile & RTLS oplossingen ter optimalisatie van interne & externe bedrijfsprocessen in de industrie, logistiek, transport, distributie, gezondheidszorg, dienstverlening, nutsectoren & overheidsinstellingen.

Fujitsu Technology Solutions

Marie Curiesquare 12 -1070Anderlecht

Fujitsu is een wereldwijde full-service provider van informatietechnologie en communicatie-oplossingen. Van strategische consultancy tot applicatie- en infrastructuuroplossingen en -services.

A3com

Waterloosesteenweg 851 -1180Ukkel

Engie Fabricom

Simon Bolivarlaan 34 -1000Brussel 1

Cofely Fabricom is dé Belgische referentie op het vlak van innovatieve technische installaties en diensten voor industriële, energiegerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten. Haar expertise omvat een brede waaier van technische disciplines.

Zetes

Straatsburgstraat 3 -1130Brussel 13

Vertrouw op Zetes voor de optimalisatie van uw logistieke processen, met behulp van technologieën zoals barcodescanning en -printing, spraaktechnologie, chiptechnologie, etc. Of kent u ons misschien ook als fabrikant van de bijv. de eID kaart?

De Wit Consulting & Solutions

Alfred Algoetstraat 53 -1750Lennik

DWCS biedt algemene consulting diensten aan. U kan beroep doen op volgende diensten: verhelpen van computer- problemen en defecten, installatie van computers en servers, computer en netwerk beveiliging, implementatie van software...

Brother International Belgium

Industrialaan 32 -1702Groot-bijgaarden

Brother biedt KMO-ondersteunende print- en scanoplossingen: (all-in-one) printers, labelprinters en faxen met moderne mobiele en webtoepassingen. Met Managed Print Service least u de printers en betaalt enkel wat u afdrukt (prijs per print).

Exeko

Rue De La Gare 7 -1420Braine-l'alleud

Assyst Europe

Maria Van Hongarijelaan 64 -1083Ganshoren

Ict Synergy

Beersellaan 89 -1180Ukkel

ICT Synergy is a service and consultancy agency based in Belgium specialised in the domains of Java, open source, Linux and security. ICT Synergy - The Belgian Consulting & Services Company

Siemens

Guido Gezellestraat 123 -1654Huizingen

Siemens: wereldwijde specialist in elektrotechniek in de sectoren Industrie, Energie, infrastructure & cities & Gezondheidszorg. De Industry sector is leader voor industriële automatisering, aandrijftechniek, laagspanning, procesanalyse en ...

Hsm Invest

Helmetsesteenweg 189 -1030Schaarbeek

Witec

Groot-bijgaardenstraat 491 -1082Sint-agatha-berchem

Nekkach

Kweddenhoek 4 -1760Roosdaal

Dsvh & Co

Drève Richelle 161 -1410Waterloo

Keo Consulting

Boomgaardlaan 33 -1640Sint-genesius-rode

Nextel

Heide 3 -1780Wemmel

We doen veel meer dan telefooncentrales en telefoons leveren en plaatsen. Instrumenten aanreiken die u helpen om de informatiestroom optimaal te beheren en uw bedrijf nog performanter maken daar is het ons om te doen.