U zocht op: duurzame leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dural Bouwgroep

Ledeganckkaai 1 -2000Antwerpen 1

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Samurai At Work

Binnenvaartstraat 43 -2000Antwerpen 1

Samurai at Work helpt jouw bedrijf om een duurzame veiligheidscultuur te creëren. Dat doen we niet op basis van procedures, maar door het verhogen van veiligheidsgedrag en -cultuur

Leo Stevens & Cie

Schildersstraat 33 -2000Antwerpen

In alle onafhankelijkheid begeleiden en adviseren we cliënten bij het beheer van hun vermogen. Een goede samenwerking veronderstelt een duurzame vertrouwensrelatie. Daaraan werken we reeds 65 jaar met een team van vakbekwame professionals.

On Time Solutions

Kattendijkdok-oostkaai 5 -2000Antwerpen 1

Op zoek naar de koerierdienst voor al uw opdrachten. On Time is uw logistieke communicatie.

Cenergie

Frankrijklei 115 -2000Antwerpen 1

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Habitat Antwerpen

Beddenstraat 2 -2000Antwerpen 1

Habitat Bedrijven is een team dat klaar staat om naar u te luisteren, samen met u uw behoeften te analyseren en het meubilair te installeren voor een optimale werksfeer en comfort, en dit aan de hand van producten die mooi, betaal

Bam Interbuild Bv

Schildersstraat 2 -2000Antwerpen

Ons doel is helder: bouwen aan een duurzame toekomst. Bij alles wat we doen, is dat het uitgangspunt.