U zocht op: electrische materialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Electro Craeghs Janssen

Solterweg 62 -3960Bree

U kunt dus bij ons terecht voor de aansluiting van al uw elektrische installaties en uiteraard ook voor een betrouwbare klantendienst achteraf, voor herstellingen, onderhoud en depannages

De Wienes

Nijverheidsweg 24 -3960Bree

Wij zijn in de eerste plaats gespecialiseerd in het maken van sectionale poorten voor zowel woningbouw als industrie, Maar we zijn ook leverancier van kwaliteitsvolle speedpoorten. Uitgebreid gamma van zowel poortbenodigheden als automatisaties.

Nubis

Meinestraat 35 -3960Bree

NUBIS verzorgd innovatieve systemen om de verlichting in gebouwen optimaal te beheersenEventuele uitbreiding naar alarmen, monitoring, HVAC, Co²-meting zijn tevens te integreren.

Novilum

Bedrijfsweg 17 -3960Bree

Een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuwe strategie ... een mooie toekomst! Samen met een vernieuwde uitstraling moet deze ´re-branding´ gaan zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering van het

Ap Chape- En Isolatiewerken

Industrieterrein Kanaal-noord 1713 -3960Bree

Hebt u chape of chapewerken in het vooruitzicht? Wilt u vloerisolatie of isolatiechape plaatsen? AP Chapewerken verzorgt alle soorten chape en isolatie voor vloeren.

G.i.a.

Industrieterrein Kanaal-noord 1161 -3960Bree

Wij ontwikkelen, maken en distribueren oplossingen voor gebouwautomatisering en stekerbare bekabeling voor kantoren, hotels, scholen, zorginstellingen, industrie en winkels.

Jomaco-evercool

Veeweidestraat 13 -3960Bree

Groep Jomaco is al meerdere jaren een veelzijdige firma die openstaat voor het aannemen en lanceren van projecten.

Vanaken

Maaseikerbaan 61 -3960Bree

T.d.e.

Witte Torenwal 25/4 -3960Bree

Aendekerk Rene

Industrieterrein Kanaal-noord 1402 -3960Bree

Aendekerk b.v.b.a. weet al meer dan 15 jaar zijn klanten tevreden te stellen. Wij weten dat klanten niet alleen een airco of koelinstallatie kopen maar een totaalpakket van kwaliteitsproducten, een persoonlijke aanpak, een professionele installa

Gulden Tas

Nieuwstadstraat 9 -3960Bree

Sgrs Elektro

Vrijheidslaan 63 -3960Bree

Bij SGRS Elektro staat een ervaren team klaar om uw woning of bedrijf te voorzien van elektriciteit, parlofonie of videofonie, verlichting, domotica en brandbeveiliging.

Belgium Bearing Company

Industrieterrein Kanaal-noord 1602 -3960Bree

BBC surplus Belgium surplus,bearings,import,export,valves,electrical motors,chains,pneumatics,forklifts,dozers,cranes,lagers,electro motoren,used,belgie,belgium,sprockets,bolts,hydrolic,bbc

B.m.b. Service

Sportlaan 16 -3960Bree

Bmb-schoonmaaktechnieken. Voor elke klus bieden wij het juiste gereedschap en/of diensten. Van cleaningproducten tot professionele machines. You name it, we've got it! Bmb Service - Schoonmaaktechnieken ( Groothandel + Particulier )