U zocht op: elektrisch gereedschap

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ghibli Belgium

Z. 5 Mollem 442 -1730Asse

Ghibli is reeds lang een technische handelsonderneming in professionele machines, gereedschappen en werkplaatsinrichting voor de industrie-, bouw- en automotive sector.

Miele

Z. 5 Mollem 480 -1730Asse

Miele België is een onafhankelijk, zelfstandig en traditiebewust familiebedrijf dat respectvolle relaties en samenwerking ontwikkelt met haar medewerkers, klanten, leveranciers, consumenten en de algemene externe omgeving.

Vemichron

Hogeweide 17 -1730Asse

VeMiChron biedt Tijdregistratie oplossingen aan voor de KMO. We hebben een breed gamma aan van tijdsregistratie producten en oplossingen, gaande van de prikklok, tijd- en datumstempels, RFID - en biometrische tijdregistratieterminals, ...

Indurope

Z. 5 Mollem 330 -1730Asse

Professionele Rolsteigers, TrapladdersVouwsteigers, Hangbruggen, Ladders,Mobiele Hefsteigers, Geveltoeganginstallaties, GevelmaterieelGevelonderhoudsinstallaties, ...Verhuur - Verkoop - Service - Montage Studie en Ontwerp.

L.m.c. Couplings

Z. 5 Mollem 192 -1730Asse

We design and produce couplings, control their quality, hold them on stock and deliver them fast to you.

Contimac

Z.5 Mollem 440 -1730Asse

Contimac is géspecialiseerd in de verkoop én service van professionele machines, gereedschappen en werkplaatsinrichting voor de industrie-, bouw- en automotive sector.

Seghart

De Breukeleer 16 -1730Asse

Seghart is een standenbouwer die u, door zijn jarenlange ervaring en uitmuntende organisatie, steeds dat project zal neerzetten, dat perfect beantwoordt aan uw doelstellingen.