U zocht op: elektrische installatie plaatsen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Electro 80

Vilvoordsesteenweg 156 -1820Steenokkerzeel

Wij bieden onze klanten een compleet aanbod van industriële electriciteitsuitrustingen: middenspanningsborden (hoogspanningscabines), laag-spanningsborden en distributieborden. Daarnaast zijn wij ook marktleider voor mobiele werfposten

Elektro Wouters

Bareelstraat 79 -2580Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

Domotric

Diestsesteenweg 139 -3210Linden

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog ...

Valckenborgh

Diestsesteenweg(lin) 60 -3210Lubbeek

Garagepoorten, rolluiken, zonwering en terrasoverkappingen: kwaliteitsvol én op maat?

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Dsg Belgium

Vluchtenburgstraat 11 -2630Aartselaar

DSG Belgium waakt worldwide over de engineering, de kwaliteit en de service geleverd door alle DSG entiteiten. DSG biedt met maatwerk de oplossing voor al uw hoog-, midden- en laagspanningsprojecten.

Zeli Consult

Gaucheretstraat 4 -1030Schaarbeek

Icu-security

Kleine Bergen 11 -2830Willebroek

OP ZOEK NAAR PROFESSIONELE BEVEILIGINGSFIRMA VOOR ALARMSYSTEMEN, BRANDBEVEILIGING, CAMERABEWAKING OF TOEGANGSCONTROLE? GEVONDEN!

Verschueren Frans

Eikendreef 6 -2820Bonheiden

NV Verschueren is een zaak die jarenlange ervaring heeft opgebouwd in algemene elektriciteitswerken, domotica, tuinverlichting en beveiliging.

M.p. Services Et Maintenance

Neerveldstraat 3 -1200Sint-lambrechts-woluwe

Iris

Bazellaan 5 -1140Brussel 14

In de decennia die volgden, breidde de onderneming haar serviceportefeuille uit met schoonmaakactiviteiten (Cleaning), multi-technische diensten (Building) en onderhoud van groene zones (Greencare).

Buytenhuys

Wijveld 46 -3018Wijgmaal (brabant)