U zocht op: elektrische systemen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cogama G.m.c.

Stadsestraat 51 -2250Olen

Cogama heeft meer dan 50 jaar ervaring in de installatie van verwarming, ventilatie, airconditioning, koeling en sanitair.Cogama werkt uitsluitend voor professionele klanten in verschillende sectoren.

De Pooter

Lichtaartseweg 105 -2250Olen

De firma De Pooter uit Olen is de specialist op het gebied van brandbeveiliging van grote gebouwen.We staan in voor de installatie en het onderhoud van Sprinklerbrandbeveiligingssystemen.

Bovema International

Lammerdries-zuid 17 -2250Olen

Ventilatiesystemen verwarming industrie ingenieurbureaus projectcoordinatie projectengineering projectmanagement cad ontwerp detachering elektronica studiebureaus engineering luchtverversingssystemen ventilatieroosters industriele ventilatiesystemen luc

K & F Electro-techniek

Hagelberg 31 -2250Olen

K & F elektro-techniek bvba is een jong en dynamisch bedrijf dat zich vooral toespitst op industriële elektrische installaties in de openbare sector en in bedrijven.

Dymotec

Lammerdries-oost 19 -2250Olen

DYMOTEC is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering. Elektrische engineering, bordenbouw, installatiewerken en industriële softwareapplicaties zijn onze kernactiviteiten.

Langewouters

Industrielaan 4 -2250Olen

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en of plaatsen van elektrische schakelkasten voor de HVAC-sector: Verwarmingsinstallaties, Luchtbehandeling, Verwarming, Koeling, Bevochtiging, Droging en ook renovatie van verouderde schakelkasten.

Avonds Yve

Draaibrugstraat 4 -2250Olen