U zocht op: evenementen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


īt Hemelhof

Brugsesteenweg(kor) 123 -8500Kortrijk

Metafox

Stationsstraat 176 -8850Ardooie

Fabrikant functioneel meubilair: klaptafeltafels, plooitafels, stoelen, klapstoelen,plooistoelen, stapelstoelen, banketstoelenconferentiestoelen, podia voor verhuur,hotelinrichting, feestzalen, vergaderzalenconferentiezalen, polyvale

Visix

Onledegoedstraat 74 -8800Roeselare

V isix is de nieuwe naam van Demeere Vlaggen en heeft zich gespecialiseerd in groot formaat printen. Voor alles een oplossing, wij denken graag met u mee, zelfs vanaf 1 spandoek of vlag. Van ontwerp tot en met de realisatie, in een mum van tijd.

Aula - Schaubroeck

Steenweg Deinze 154 -9810Nazareth

Aula Omnia Schaubroeck is een schitterend zalencomplex met een auditorium tot 220 personen. U geniet er van de modernste faciliteiten. Dankzij continue investeringen biedt Aula omnia u een locatie waar u succesvol uw congressen, events en...

John&jane

Industriestraat 16 -8755Ruiselede

John&Jane, technische ondersteuning en organisatie van evenementen klank, licht, video en decor voor beurzen, modeshows, theater, concerten, enz.

Aalter Tierce Events

Weitingstraat 10 -9881Bellem

Teambuilding, Themafeest, Fietsen op rollen, Bedrijfsfeest, Kermisattractie, verhuur en organisatie van animaties en teamcompetities voor groepen van 20 tot 200 personen.

Wildtrails

Stationsstraat(kor) 15 -8500Kortrijk

Een project of event tot in de puntjes voorbereid en uitgevoerd met respect voor uw budget.