U zocht op: event meubilair

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fabula Productions

Heiveldekens 20 -2550Kontich

Wil je een feest of evenement organiseren? En ben je op zoek naar stijlvol en origineel feestmeubilair? Dan vind je het ongetwijfeld bij Fabula Productions

Festarent Leuven

Vaartdijk 55 -3018Wijgmaal (brabant)

U plant een communiefeest, huwelijk, barbecue, verjaardagsfeest, tuinfeest, … Festarent verhuurt alle feestmaterialen in grote en kleine aantallen voor elk feest en doet achteraf ook nog eens de afwas!

Feestverhuur Van Rompaey

Toekomstlaan(hrt) 8 -2200Herentals

Bij Feestverhuur Van Rompaey huur je alles voor een geslaagd feest. Haal inspiratie uit onze verschillende realisaties. Nood aan een idee? Wij werken een totaalconcept uit van 3D tot de volledige opbouw van uw project.

Event Solutions

Hezewijk 77 -2250Olen

Rent A Lounge tovert iedere locatie om in de gewenste stijl en sfeer. Gaande van het huren van lounge meubilair, belichting en decoratie tot de totale omkadering van uw evenement. Van klassevol klassiek tot strak design of lounge.

Creamasters

Bouwelsesteenweg 190a -2560Nijlen

Bent u op zoek naar een geschikte partner die van uw evenement een onvergetelijk succes maakt? Dan bent u bij P-Productions Rental & Events aan het juiste adres.

Dtent

Franseliniestraat 22 -3201Aarschot

Rs & Nvu

Lochtstraat(ite) 3 -2222Heist-op-den-berg

Total Concept Expo

Ter Stratenweg 29 B -2520Ranst

Standenbouwer, interieurinrichter & signmaker.Een belangrijke vakbeurs in januari. Een nieuwe winkel in mei. Een klantenevent in de zomer en een opfrissing van uw kantoor net voor de winter.