U zocht op: events voor bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Candycard

Hellegatstraat 4 -2590Berlaar

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Cum Laude Organisatiebureau

Beningstraat 51 -2230Herselt

Al ruim 20 jaar verrast Cum Laude Events klanten uit de meest uiteenlopende sectoren met kwalitatief hoogstaande evenementen.Of het nu gaat om de grootschalige lancering van een nieuw product, een bruisende personeelsparty...

Cook & Style

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

Traiteur Cook & Style: Afhaalgerechten en koken aan huis. Chef aan het fornuis Christophe Verschuere neemt met plezier de uitdaging aan om u te verrassen en een geslaagd feest te verzorgen. Cook and Style: Afhaalgerechten en koken aan huis.

Expo Z

Wijngaardstraat 1 -2390Malle

ll the way is the only way to go vindt standenbouwer Expo Z. Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouw van beursstanden voor nationale en internationale events en beurzen krijgt u bij Expo Z altijd één garantie: het wauw-effect.

Feestverlichting

Zone Reme 6 -2260Westerlo

Voor specialisatie en toepassing van de allernieuwste technieken op het vlak van feestverlichting, zowel voor binnen als buiten

Gekco´s Reclame & Belettering

Wilgenlaan 27 -2520Ranst

Gekco`s: een jong, dynamisch bedrijfgespecialiseerd in reclame & belettering. Dit ervaren team biedt zijn klanten een waaier aan producten: Ontwerp van logo`s-Naamkaartjes-Huisstijlen-Digitaal printen van foto`s/teksten...

Expopoint

BethaniËnlei 113 -2980Zoersel

Wij zijn uw totaaloplossing voor het organiseren van uw beursstand. Geen superlatieven - geen grote beloftes. Gewoon een originelen idee met een degelijke uitvoering voor een correcte prijs. Prijsoffertes zijn steeds vrijblijvend.

De Heidebloem

Handelslei 55 -2980Zoersel

Dagelijks kan u bij ons terecht voor een snelle snack, een frisse salade of een uitgebreid diner, ook staan wij steeds klaar om u te laten genieten van een fris biertje, frisdrank of cocktail. Een uitgebreide koffie met of zonder gebakjes.

Airsoftadventure

Donderheide 3 -2500Koningshooikt

Teambuilding Adventure is één van de grootste professionele Team Building bedrijven van België en Nederland.