U zocht op: events voor bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Repas Catering

De Regenboog 5 M -2800Mechelen

Repas Catering verzorgt catering services voor evenementen en privé feesten met oog voor elk detail. U vindt voor elke gelegenheid een aangepaste formule.

Lamot Congres- En Erfgoedcentrum

Van Beethovenstraat 8 -2800Mechelen

Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot is een multifunctioneel en geintegreerd huis. De commerciele congreswerking voorziet 8 zalen en faciliteiten voor bedrijfscongressen, -evenementen en -feesten. Een unieke locatie, gemakkelijk bereikbaar.

īt Hooghuys

Hogeweg 253 -2800Mechelen

Klanten, leveranciers, medewerkers en hun familiesverrassen met een origineel event concept ?

Broodzakken Met Reclame

Maanstraat 13 -2800Mechelen

Wij zijn een verpakkingsbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het bedrukken van broodzakken. Naast broodzakken verdelen wij alle soorten verpakkingen voor: bakkerij, slagerij, boetiek, frituur, horeca, grootverbruik en industrie.

Coruna Sound & Light

Gentsesteenweg 193 -2800Mechelen

Indruk maken met geluid, licht en event support. Dat is wat we liefst doen en best kunnen. Ook voor jouw bedrijfsevent, concert of theatertournee. Natuurlijk verhuren we klank en licht. Wij bieden technische ondersteuning voor evenementen.

Ardus

Nekkerspoelstraat 181 -2800Mechelen

Spectr

Kruisbaan 54 -2800Mechelen

Welkom bij Spectr! Uw ideale partner voor innovatieve XR (AR, VR, Mixed Reality) oplossingen op maat. Onze in-house experten staan klaar om voor jou een meeslepende XR ervaring te ontwikkelen, helemaal op maat.Spectr is gespecia

Cold Call

Gentsesteenweg 60 -2800Mechelen

4-events International

Egide Walschaertsstraat 15 -2800Mechelen

4-Events int. is een bedrijf met meer dan 12 jaar ervaring in projectontwikkeling en organisatie van allerhande evenementen.