U zocht op: events voor bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aqua Claro

Steenweg Op Blaasveld 72 -2801Heffen

Aqua Claro heeft als doel bij te dragen aan de levenskwaliteit van eenieder door de nodige systemen aan te bieden voor kwalitatief, gezond water. Wij bieden degelijke informatie, kwaliteitstoestellen en zijn klantvriendelijk.

Candycard

Hellegatstraat 4 -2590Berlaar

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Fbc 321 Photobooth

Lange Bruul 30 -3190Boortmeerbeek

De beste photobooth om te huren voor uw komende bedrijfsfeest, teambuilding of ieder evenement.

Rabona Sport

Moutstraat 17 -2830Willebroek

Rabona Sport verhuurt unieke sport attracties (voetbal, hockey, petanque, darts, pingpong, etc.) voor events. Ook voor urban sport shows & workshops kunt u bij ons terecht.

Pixela

Bijllaan 22 -2547Lint

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Inkart

Ooievaarsnest 33 -2870Puurs

Inkart is 17 jaar jong ! Méér dan 6.000 business events organiseerden we al voor kmo’s en multinationale bedrijven. Inkart kartingevents zijn de ideale manier om klanten te entertainen, prospecten te verwennen en medewerkers te belonen.

Repas Catering

De Regenboog 5 M -2800Mechelen

Repas Catering verzorgt catering services voor evenementen en privé feesten met oog voor elk detail. U vindt voor elke gelegenheid een aangepaste formule.

Hof Ter Musschen

Emmanuel Mounierlaan 2 -1200Brussel 20

Bedrijfsevents, zalen verhuur, catering, seminarie, banketten, organisatie congressen.

Aqua Heaven Brussels

Indringingsweg 1b -1800Vilvoorde

Het unieke kader en ideale ligging van het voormalige Huis van de Toekomst - omgebouwd tot een luxe sauna- en wellness complex - maken van dit complex dé locatie bij uitstek voor de organisatie van alle soorten events.

Dresscoat

Neerlandweg 22 -2610Antwerpen

Staat u weleens stil bij wat er komt kijken bij de aankleding van een event? Licht en geluid, spreekt voor zich. Maar denkt u dan ook automatisch aan textiel?

G4s Secure Solutions

Koning Boudewijnlaan 30 -1800Vilvoorde

G4S is wereldleider in beveiligingsoplossingen, die specialiseert in het outsourcen van business processen in sectoren waar security en safety risico’s beschouwd worden als een strategische bedreiging.

360 Solutions – Risk & Safety

Nieuwlandlaan 156 -3200Aarschot

De Integrale VeiligheidsaanpakMaak van 360 Solutions uw veiligheidspartner & wees voorbereid op risicovolle situaties.U kan bij ons terecht voor advies, opleidingen & praktische hulp om van uw bedrijfssite of evenementen een veilige omgeving t

Gekco´s Reclame & Belettering

Wilgenlaan 27 -2520Ranst

Gekco`s: een jong, dynamisch bedrijfgespecialiseerd in reclame & belettering. Dit ervaren team biedt zijn klanten een waaier aan producten: Ontwerp van logo`s-Naamkaartjes-Huisstijlen-Digitaal printen van foto`s/teksten...

Ac Team

Abdij Vlierbeek 3 -3010Kessel-lo

AC Team staat voor actief, evenementen, seminaries, recruterings events, incentive, adventure, team building, rally, trophy, avondevenemten, ... Met minder dan perfectie in organisatie, logistiek, begeleiding en bescherming, nemen we geen genoegen.

Salons De Romree

Beiaardlaan 31 -1850Grimbergen

Salons de Romree staat al 25 jaar garant voor uw feesten en bedrijfsevenementen. Door de diverse zalenstructuur kunnen we voor elk type feest een gepaste zaal voorstellen om uw genodigden op een aangename manier te verwelkomen.

A & B Project

Nijverheidsstraat 10 -1840Londerzeel

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Airsoftadventure

Donderheide 3 -2500Koningshooikt

Teambuilding Adventure is één van de grootste professionele Team Building bedrijven van België en Nederland.

Intersystems Benelux

Medialaan 32 -1800Vilvoorde

InterSystems levert al meer dan 30 jaar geavanceerde softwaretechnologieën voor het snel bouwen en integreren van applicaties aan de laagste kost. Wereldwijd toonaangevend in de Zorgsector, worden de oplossingen van InterSystems ook op grote...