U zocht op: events voor bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Madou Ballonvaarten

Slachthuisstraat 1 -9900Eeklo

Ballonvaarten in gans België en dit vanaf 90€ per persoon.Beste prijskwaliteit in ballonvaarten en vanaf 1 persoon tot 120 personen. Bij Madou ballonvaarten is de ingesteldheid naar veiligheid en reglementering een evidentie!

Dewa-rent

Ambachtenstraat 2 -9900Eeklo

Welkom bij huurwagens DEWA-rentDewa-rent verhuurt allerlei wagens aan een scherpe prijs, dit zowel aan particulieren als ondernemers en voor alle doeleinden. Een auto huren met een uitstekende service, dat is onze specialiteit.

B.v. Rent

Euerardstraat 58 -9900Eeklo

Bij Bv Rent kunt u terecht voor een compleet pakket van technische consultancy, advies en begeleiding voor uwevents, privéfeesten, festivals, concerten, modeshows, beurzen en bedrijfsvoorstellingen.

Salons Mimosa

August Van Ackerstraat 19 -9900Eeklo

Feestzalen-Banketten-Seminaries-...Organisatie en verzorging van al uwfeesten van A tot Z bij u thuis of eldersUnieke ligging tussen Brugge en Gent3 sfeervolle zalen van 10 tot 500 personenRiante tuin-Terras-Ruime parkin

Rent A Party

Balgerhoeke 26 -9900Eeklo

Verhuur van feestmateriaal &opdienmateriaalTafels-Statafels-Stoelen-BarstoelenServies-Glazen-Bestek-DecoratieDiscobar-Parasols-Verlichting-TentenSpringkastelen-Bar & TapDinner & WalkingsOrganisatie van evenementen