U zocht op: gassen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Techno Automotive Equipment

Z.1 Research Park 250 -1731Zellik

TAE (Techno Automotive Equipment) is leverancier van garage uitrusting en garage materiaal gaande van hefbruggen, bandenmachines, wielbalancers, remmentestbanken tot eveneens totale garage inrichting met oliedistributie uitlaatgasafzuiging.

Linde Gas Belgium

Borsbeeksebrug 34 -2600Antwerpen

Industriële en speciale gassen(Stikstof, zuurstof, acetyleen, argon,CO2, waterstof, helium en mengsels)in cilinders en in bulkToepassingen in metaal, voeding,chemie, labo en milieuBallongas-Droogijs

Ijsfabriek Strombeek

Broekstraat 70 -1860Meise

IJsfabriek Strombeek produceert en levert tientallen gassen en gasmengsels voor uiteenlopende toepassingen in de industriele, medische of voedingssector.

Nederman

Bergensesteenweg 181 -1600Sint-pieters-leeuw

Nederman is een toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten in de sector van milieuvriendelijke technologieën. Wij zijn gespecialiseerd in industriële luchtfiltratie en recyclage-oplossingen.

Aerzen Belgium

Arthur De Coninckstraat 11 -3070Kortenberg

Sinds 1864 heeft AERZEN hoogpresterende machines ontwikkeld voor de industrie. We zijn gegroeid tot een wereldwijde speler, die wereldwijd betrouwbare, hoogpresterende en energie-efficiënte blowers en schroefcompressoren levert.

Air Products

Willemsstraat (jan Frans) 100 -1800Vilvoorde

Air Products, toonaangevend leverancier van industriële gassen, bedient klanten wereldwijd in de technologie, energie, medische en industriële markten. Wij beschikken over een uniek portfolio aan diensten, oplossingen en producten.

Moriau Gas

Pijnbroekstraat 5 -1600Sint-pieters-leeuw

MORIAU GAS is de regionale verdeler van industriële en medische gassen voor de firma MESSER NV voor de streek Brussel, Vlaams- en Waals-Brabant, Oost-Vlaanderen, Henegouwen en Namen.

Galco

Carton De Wiartlaan 79 -1090Jette

Dehon Distributeur de fluides frigorigènes pour le froid et la climatisation, produits bactéricides et nettoyants pour les installations frigorifiques, laboratoire d'analyse des gaz. Dehon Distributeur de fluides frigorigènes pour le froid et la cli

Hutrade

Avenue Franklin Roosevelt 104 31 -1330Rixensart

Hutrade uw partner voor : bijtmiddelen, onvettingsmiddelen, ontsmettingsmiddelen, afbijtmiddelen, enz.

Basell Polyolefins Company

Woluwedal 26 -1932Sint-stevens-woluwe

We participate in the entire petrochemical value chain, from refining to specialized petrochemical product end uses.

Air Liquide Industries Belgium

Bourgetlaan 44 -1130Brussel

Air Liquide is een internationale Groep gespecialiseerd in industriële en medische gassen en de daaraan gekoppelde services. Wij leveren aan meer dan 1 miljoen klanten over de gehele wereld.

Barentz

Excelsiorlaan 7 -1930Zaventem

for over half a century Barentz sets the standard in the distribution of specialty and commodity raw materials for the industry, ranging from food to pharmaceutical and from animal nutrition to industrial applications.

Air Liquide Large Industry

Bourgetlaan 44 -1130Brussel

Air Liquide is een internationale Groep gespecialiseerd in industriële en medische gassen en de daaraan gekoppelde services. Wij leveren aan meer dan 1 miljoen klanten over de gehele wereld.

Chemogas

Westvaartdijk 85 -1850Grimbergen

Société Financière Et Industrielle Pour La Fabrication De L´acide Carbonique Pur Et Autres Produits

Théo Vanpélaan 20 -1160Oudergem

A.C.P. Online acp-online@ntc.be Enter your client number: Enter your password:

Air Liquide Medical

Beaulieustraat 4 -1830Machelen (brabant)