U zocht op: gereedschappen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Euromat Brussels

Budasteenweg 31 -1830Machelen (brabant)

Euromat: verhuur en verkoop van compressoren, stroomgroepen, verreikers, straalapparatuur, spuitapparatuur, ... Euromat heeft 4 vestigingen in België, die zich richten op de verhuur, verkoop en service van middelgrote machines voor de industrie en aa

Mat-beheer

Steenweg Buda 31b -1830Machelen (brab.)

Voor aannemers van bouw- en grondwerken verhuren we groot materiaal zoals mobiele compressoren, minigraafmachines, verreikers, schaarliften, kniktelescopen, stroomgroepen en mobiele lichtmasten.

Fraikin Truck Renting Belux

Beaulieustraat 10 -1830Machelen (brabant)

Fraikin is Europees marktleider in de verhuur van industriële en bedrijfsvoertuigen, en biedt oplossingen voor lange-, middellange- en kortetermijnverhuur en voor vlootbeheer. Fraikin neemt alle diensten op zich die gekoppeld zijn aan het gebruik.

Intracobel

Peutiesesteenweg 113 -1830Machelen

Import van werktuigmachines en toebehoren inBelgië en het Groot Hertogdom Luxemburg.Leveringen en diensten aan de olie- en gasindustrieNaverkoopdienst voor al onze aangeboden machines en uitrustingenHerstellen, onderhouden

Wolfmat

Nijverheidstraat 5 -1830Machelen (brab.)

Specialist op vlak van bouwmaterieel. Wij begeleiden de ondernemers door hen een gamma van professionele producten aan te bieden gepast voor elke sector en op basis van deskundigheid over verworven decennia.

Rampelberg-somers

Trawoollaan 1 -1830Machelen (brabant)

Wij zijn een gespecialiseerde handelsonderneming op het gebied van professionele gereedschappen en algemene ijzerwaren. Het familiebedrijf is in de loop van zijn 70 jarig bestaan gegroeid tot zijn huidige marktpositie.

Wolftech

Nijverheidstraat 5 -1830Machelen (brab.)

WOLFTECHBekisting, stellingssysteem & ondersteuningDankzij onze know-how sinds verscheidene jaren, biedt Wolftech u aangepaste technische oplossingen alsook klantspecifieke studies om zo goed mogelijk aan uw vragen en lastenboek te beantwoorden.

Oreiko

Koning Albertlaan 146 -1830Machelen (brab.)

OreikO is een gespecialiseerd verkoper voor de kleinhandel van poetsbruggen en bandenbruggen (schaarhefbruggen) en daarnaast ook twee kolomshefbruggen (palenhefbrug) ook verkopen wij dieselgeneratoren.

Interprofiel

Peutiesesteenweg 120 -1830Machelen (brab.)

Deskundige leider in tweedehands machines en nieuwe machines op het gebied van houtdraaien. We verkopen houtdraaimachines en houtdraaigereedschap al vele jaren over de hele wereld.

Mench Industry

Trawoollaan 1a -1830Machelen (brab.)

Globe Air Cargo

Bedrijvenzone Machelen-cargo 712 -1830Machelen (brab.)

Storopack Benelux

Nieuwbrugstraat 79 -1830Machelen (brabant)

Storopack is een gespecialiseerd verpakkingsbedrijf dat handelt in verpakkingsmateriaal en beschermingsmateriaal.

Mgh

Rittwegerlaan 2/b -1830Machelen (brabant)

MGH is dé partner die de industrie draaiende houdtdankzij haar merkonafhankelijke totaaloplossingenvoor zware, elektromechanische aandrijfgroepen.

Aesg

Jan Veldmansstraat 52 -1830Machelen (brab.)

Bij AESG bvba Totaalinrichting uit Vilvoorde bent u aan het goede adres voor alle werken aan:elektriciteit, camerabewaking, video- en parlofonie, alarminstallaties en andere domotica-toepassingen.

Josa Delivery

Trawoollaan 7 -1830Machelen (brabant)

JOSA Delivery is de gespecialiseerde leveringsdienst van verse Groenten & Fruit aan horeca in Brussel. Zaakvoerders Joop Rosiers en zoon Maxim garanderen elke dag groenten en fruit van de beste kwaliteit want: kwaliteit wint zichzelf terug!