U zocht op: groothandel metalen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Laborex

Hagelberg 15 -2250Olen

Al meer dan 50 jaar is Laborex internationaal actief als producent van industriële reinigings- en productiemachines, innovatieve transportsystemen, geautomatiseerde productieprocessen en straalcabines voor het reinigen of stralen

K & F Electro-techniek

Hagelberg 31 -2250Olen

K & F elektro-techniek bvba is een jong en dynamisch bedrijf dat zich vooral toespitst op industriële elektrische installaties in de openbare sector en in bedrijven.

Opticom International

Industrielaan 3 B -2250Olen

Door de reeds ruime ervaring weet OptiCom international nv zich als geen ander een weg te banen in de wereld van de visuele communicatie.

Inbo

Hoogbuul 59 -2250Olen

Reeds meer dan 15 jaar zijn wij actief in de schrijnwerkerij en interieurbouw van klassieke en hedendaagse interieurs.

Betonwerken Puts

Hoogbuul 57 -2250Olen

Uw specialist betonnen kelders voor industrie, landbouw en privé!

Algemene Bouwonderneming L. Heylen

Hoogbuul 30 -2250Olen

Algemene bouwonderneming L. Heylen n.v. werkt volgens de klassieke bouwmethode. Kwaliteit, planning, flexibiliteit en budgetbeheersing zijn onze kernwoorden.Als algemeen aannemer zijn wij actief op het gebied van villabouw, renovatie en ...

De Pooter

Lichtaartseweg 105 -2250Olen

De firma De Pooter uit Olen is de specialist op het gebied van brandbeveiliging van grote gebouwen.We staan in voor de installatie en het onderhoud van Sprinklerbrandbeveiligingssystemen.

Timetronics

Lammerdries-oost 23 -2250Olen

A & C Noyens

Lammerdries-zuid 16 -2250Olen

A&C NOYENS, Uw specialist voor aanhangwagens, opleggers en vrachtwagenopbouw op maat.

Erca

Geelseweg 131 -2250Olen

Avonds Yve

Draaibrugstraat 4 -2250Olen

Kompakt

Industrielaan 12 -2250Olen

is een gespecialiseerde schrijnwerkerij, uitgerust om op een hoogtechnologische manier HPL (= high pressure laminate) te verwerken, en de geproduceerde onderdelen door ervaren montagetechniekers te plaatsen.

Centra -tech

Hoogbuul 12 -2250Olen

Naast de standaardgereedschappen, van de grootste A-merken die wij vertegenwoordigen, bent u bij ons op het juiste adres voor de meest uiteenlopende specialgereedschappen voor verspaningstechniek.