U zocht op: groothandel metalen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Pertec

Vinkenstraat 18 -2260Westerlo

Wova

Ter Voort 1 -2260Westerlo

Rometa

Grote Steenweg 42 -2260Westerlo

N.V. Rometa, opgericht in 1992, is een milieubewust bedrijf dat oude ferro en non-ferro metalen aankoopt en verkoopt, met als doel deze te recycleren op een milieuhygiënische manier. Zink, lood, aluminium kabel, koper, ijzer,...

Hertecant Flanges

Lossing 22 -2260Westerlo

Hertecant Flanges produceert flenzen en smeedstukken volgens verschillende normen of speciale eisen van klanten. We kunnen flenzen aanbieden in verschillende roest vaststalen kwaliteiten of legeringen op Ni-basis, allemaal basismateriaal uit de EU.

Becomat +

Ottersweier 2/2 -2260Westerlo

Hermans Hout & Habitat

Zone Reme 10 -2260Westerlo

Hermans Hout & Habitat - houtbouw, woningen in houtskeletbouw en bijgebouwen in eiken vakwerkbouw. H3 - Hermans Hout & Habitat Hermans Hout & Habitat H3 bvba ecologisch houtskeletbouw vakwerkbouw renovatie bijgebouwen carport carports garage garages

Dak Plus

Bosbesstraat 41 -2260Westerlo

Dak Plus treedt op als een vakman én vertrouwenspersoon die u begeleidt doorheen het hele dakproject. Dit uiteraard volledig op maat van uw budget en wensen. Dakwerken is onze passie.

Staes.com

Nijverheidsstraat 48 -2260Westerlo

Verkoop en aankoop van nieuwe en gebruikte opslag- en productietanks in roestvrijstaal, staal en kunstof (polyester).

F.i.m. Production And Recycling

Nijverheidsstraat 46a -2260Westerlo

Met de producten van FIM isoleer je op een optimale manier vloeren en daken. Ons gamma isolatiemortel zorgt niet enkel voor een lager energieverbruik, het garandeert je ook een hoger wooncomfort terwijl je geld bespaart.

Meha Projects

Ambachtenstraat 3 -2260Westerlo

Bouwmaterialen De Heide Bouwmaterialen bvba Bouwmaterialen