U zocht op: groothandel metalen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Jafor

Groeningenweg 13 -3590Diepenbeek

Bent u op zoek naar een goede oplossing voor het inrichten van uw magazijn of werkplaats? JAFOR is hierin de partner die u zoekt.Als onafhankelijke verdeler staat JAFOR garant voor oplossingen.Samen met sterke Europese fabrikanten, allen top in ...

Verding

Keizersteegveld 13 -3590Diepenbeek

Vocla

Ambachtsstraat 5 -3590Diepenbeek

Milocon

Helstraat 64 -3590Diepenbeek

Casters

Heidestraat 62 -3590Diepenbeek

In de buitenafdeling vindt men naast diverse soorten potterie, meststoffen, potgronden, ... een buitengewone verzameling van planten die aangevoerd worden uit al dan niet eigen kwekerijen waar kwaliteit de belangrijkste vereiste is.

Tr - Service

Duifhuisweg 7 -3590Diepenbeek

TR service is een vakbekwaam bedrijf dat garant staat voor kwaliteit en flexibiliteit. Wij herstellen industriele machines bij de klant, zowel elektrische als mechanische.

De Ce Floor

Grendelbaan 9 -3590Diepenbeek

Montage Service Diepenbeek

Duifhuisweg 19 -3590Diepenbeek

Al meer dan 15 jaar specialiseren wij ons op het gebied van montagewerken, voornamelijk in de metaalsector. Sedert enkele jaren hebben wij onze intrek genomen in de nieuwe kantoren gelegen in de KMO-zone “Dorpsveld” te Diepenbeek.

Lampaert Safes & Security

Nieuwstraat 133 -3590Diepenbeek

Lampaert in Diepenbeek is uw specialist in sloten, kluizen, laptop kluizen, brandkasten en gepantserde deuren.GRATIS & ANONIEME levering op het gelijkvloers!

Kbkr

Demerstraat 6 -3590Diepenbeek

Het Onderdelenhuis

Demerstraat 8 -3590Diepenbeek

Het Onderdelenhuis: De specialist in stofzuigerzakken Het Onderdelenhuis belgie, belgique, belgium, broodbakmachines, chonja, centrale stofzuiger, de jong, droger, diepenbeek, demerstraat, flipper, fietsonderdelen, fiets, giovanni, grooth