U zocht op: groothandel metalen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Metes

Siemenslaan 2-4 -3650Dilsen-stokkem

METES-METECH is een vertrouwde leverancier voor diverse industriële apparatuur. Voor onze partners in diverse industrieën produceren wij allerhande plaatwerkproducten.

C.t.c. Tankbouw

Heulentakstraat 2 -3650Dilsen-stokkem

Actoma

Energielaan 27 -3650Dilsen-stokkem

E - Max Aluminium Profielen

Siemenslaan 8 -3650Dilsen-stokkem

Uw partner in profielen. Betrouwbaar en flexibel. Zoem in op een gezond groeiend en onafhankelijk bedrijf. E-MAX biedt u continue innovatie ten behoeve van hoogwaardige profieltoepassingen, zoals: in- en externe architectuur, machine- en algemene con

Op T Eyndt Interieurbouw

Veldsteeg 14 -3650Stokkem

Op t Eyndt Interieurbouw is het succesvolle resultaat van twintig jaar ervaring in de interieurbouw.In 2006 zag zaakvoerder Rene Op t Eyndt de juiste tijd aanbreken voor het beginnen van een eigen zaak.

Pro Cars

Heirbaan 49 -3650Dilsen-stokkem

Straalwerken Linssen

Energielaan 11 -3650Dilsen-stokkem

Straalwerken Linssen is een familiebedrijf, gespecialiseerd in de straaltechnieken `droogijsstralen` en `zandstralen onder lage druk`.

Climatrix

Boslaan 63 -3650Dilsen-stokkem

Climatrix staat voor een innovatief concept, ontwikkeld met de steun van het IWT (Agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie), waarmee het perfecte binnenklimaat wordt verkregen. De combinatie van verwarmen én koelen via de vloer.

Indera

Vilvertstraat 11 -3650Dilsen-stokkem

Rofix

Boslaan 63 -3650Dilsen-stokkem

Rofix nv - bevestigingen - fastenings - fixations - befestigungen Rofix NV | bevestigingen - fastenings - fixations - befestigungen Rofix nv, bevestigingen, fastenings, fixations, befestigungen

Margema

Meerkensstraat 20 -3650Dilsen-stokkem

Tramat

Meerkensstraat 67 -3650Dilsen

Sinds 1980 is Tramat een toonaangevend bedrijf op het gebied van metaalconstructies. Naast het leveren van de benodigde componenten wordt onze jarenlange ervaring ook ingezet in de vorm van maatwerkadvies.

Bude Containerbouw

Heulentakstraat Z-n -3650Dilsen-stokkem

Containerbouw Budé is een familiebedrijf. Op de terreinen van de voormalige zinkfabriek van Rotem begon Dhr. Martin Budé in 1985 met de productie van containers. Dit ook in de gebouwen van de oude zinkfabriek. Sinds enige jaren zijn Dhr. Budé..