U zocht op: groothandel metalen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vandaele Construct

Schatting 10 -8210Zedelgem

Vandaele construct bouwt ramen, deuren, veranda`s en zonwering in aluminium. Wij hebben reeds 20 jaar ervaring in het verwezenlijken van nieuwbouw, renovatie, industriële en andere bouwprojecten.

Denoo Matrijzen

Remi Claeysstraat 118 -8210Zedelgem

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het maken van kapmatrijzen, spuitgietmatrijzen, plooimatrijzen en volgbewerkingsmatrijzen. Ook kunt u bij ons terecht voor het maken van prototypes.

Rfvc

Rembertstraat 99 -8210Zedelgem

I.D.e.a.S. bvba zorgt voor webdesign, training, hosting, grafische vormgeving, hard-en software. Met een professionele aanpak aan een vriendelijke prijs. I.D.e.a.S. bvba: webdesign - training - hosting - grafische vormgeving - hard- en software.

Buyck Displays

Schatting 73 -8210Zedelgem

Buyck Displays buyck,displays,buyck bvba,rekken,présentoir,présentoirs,verkoopsstaander,verkoopsstaanders,verkoopstaander,metaal,metal,plexi,acryl,acrylic

Cospo-carrosserie

Kruishillestraat 11 -8210Zedelgem

Sisa

De Arend 10 -8210Loppem

SISA NV werd in 1964 opgericht en specialiseerde zich als producent en verdeler van hydraulische en pneumatische slangen, koppelingen en adapters.

Verbomed

Wilgenlaan 7 -8210Zedelgem

Fierens

Remi Claeysstraat 1 -8210Zedelgem

Bent u op zoek naar een schrijnwerker voor daktimmerwerken regio Zedelgem? Dan zit u goed bij Fierens BVBA. Deze is en blijft de specialist in schrijnwerkerij voor woningen en appartementen.

Debaenst Lastechniek

Kruishillestraat 26 -8210Zedelgem

Debaenst Lastechniek opgericht door Georges Debaenst is al meer dan 30 jaar uw partner voor zowel las- en snijtechniek met bekende merken als Kemppi lasapparatuur, Hypertherm plasmasnijapparatuur, Electroweld toevoegmaterialen, Optrel, Gloor, enz

G. Bosch

Schatting 47 -8210Zedelgem

30 jaar kennis en vakmanschap maken van ons een vertrouwde partner.In het bijzonder voor openbare instanties en publieke aanbestedingen voor restauratie van onder andere monumenten, kastelen en kerken.

Himrey Screen

Torhoutsesteenweg 228 -8210Zedelgem

Uw partner in zeefdruk & digital printing: Textieldruk tot 6 kleuren, Digital printing: groot formaat stickers, spandoeken, werfborden, Grafische zeefdruk & digital printing, Stickers: voor promotie en langdurig gebruik, Werfborden: van 1 tot 10 mm.