U zocht op: groothandel metalen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Luc Vulsteke Industrial

Hoogledestraat 122 -8610Kortemark

Vulsteke Bedrijfsgebouwen staat voor doordachte bedrijfsgebouwen.Wij luisteren naar uw wensen en verwerken dit in een totaal uitgewerkt concept.

Vernafix

Koekelarestraat 78 -8610Handzame

Wij beschikken over een ultramodern machinepark waardoor wij de meest uiteenlopende projecten kunnen maken.Wij zijn met name gespecialiseerd in het maken van tuinschermen en paardenafsluitingen in diverse uitvoeringen en afmetingen.

Ulinia

Fabrieksweg 9 -8610Kortemark

Constructie Lambrecht

Hoogledestraat 122 -8610Kortemark

De bedrijfsactiviteit van Constructie Lambrecht spitst zich vooral toe op de constructie van bulktanks voor diverse korrel- en poedervormige producten. En dit gaande van trailers voor veevoeders, meelproducten, granen, bloem, meststoffen, pellets,

Crevits

Voshoek 9 -8610Kortemark

productie van carrosserieën en aanhangwagens

Deseyne Glyn

Jan Mioenstraat 11 -8610Kortemark

Cafmeyer

Hoogledestraat 31 -8610Kortemark

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van matrijzen en technisch ingewikkelde producten.

Safe & Care

Hoogledestraat 51 -8610Kortemark

Safe & Care is een bouw- en adviesbureau dat zich zowel tot particulieren als zelfstandigen richt. Wilt u bouwen, verbouwen, uitbouwen of renoveren dan bent U bij ons aan het juiste adres.

Interproject

Paddebroeken 61 A -8610Kortemark

Uw enthousiaste partnerinzake energiezuinig buitenschrijnwerkvoor uw passiefhuis, lage energiewoning of renovatieproject !

Kopal

Ieperstraat 75a -8610Kortemark

Kopal is gespecialiseerd in metalen afsluitingen van alle maten: van tuinomheiningen tot grote schuifpoorten. Het afrasteringsmateriaal onderscheidt zich door zijn kwaliteit en afwerkingsdetails: