U zocht op: groothandel tegels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gavra

Fabriekstraat 16 -2440Geel

Gavra is een groothandel in keramische tegels en surfaces in de regio Antwerpen. Bij ons vind je het grootste tegelaanbod in België: vloer- en wandtegels in alle mogelijke materialen, formaten, kleuren en stijlen.

Vloeren Peeters Of Peeters Vloeren

Obbeekstraat 66 -3550Heusden-zolder

U wil de unieke persoonlijkheid van uw interieur beklemtonen? U wenst een afwerking die perfectie uitstraalt? Dan bent u bij Vloeren Peeters aan het juiste adres.Sinds 1992 wordt vakmanschap gecombineerd met creativiteit .

Dils D & W Natuursteen

Vaartstraat 79 -2235Hulshout

Dils D&W Natuursteen bvba is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de rechtstreekse import en groothandelvan natuursteen vanuit diverse werelddelen.

Els Garden

Nikelaan 31 -2430Laakdal

Gespecialiseerde groothandel en kleinhandel in tuinmaterialen.

Novatech International

Industrielaan 5 B -2250Olen

Welcome, Ongeveer 7 jaar geleden introduceerde Novatech het product TEC 7 op de Belgische markt. Dat betekende onmiddellijk het begin van de weg naar succes, de weg die de firma Novatech nog steeds aan het ontdekken is.

Tegel - Idee

Winningweg 1 -3540Herk-de-stad

Bvba TEGEL-IDEE HOME DECORATION reeds 18 jaar toonaangevend in tegels,natuursteen,parket,Quickstep,laminaat,kurk,Trimetal verf,kalkverf,natuurverven,behangpapier,maatwerk en binnenhuis decoratie. Welkom bij Tegel-idee home decoration,tegels,natuurst

Eurostone

Westmeerbeeksteenweg 41 -2221Booischot

Elk jaar gaan we op zoek naar nieuwe leveranciers en producenten in binnen- en buitenland en stellen zo een uitgebreid en kwalitatief gamma tegels, natuursteen, parket, laminaat, terrastegels en badkamertegels samen