U zocht op: groothandel tegels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tegelcenter Vanhulle

Industriezone(kru) 32 -9770Kruisem

Kiest u voor keramische tegels, dan moet u bij Tegelcenter Vanhulle in Zulte, regio Deinze-Oudenaarde, zijn. Naast keramiek hebben wij ook natuursteen en betonproducten in ons gamma. Ons aanbod aan keramiek geeft u verschillende opties aan ...

Bavre Wesley

Dorpsstraat 48 -9230Massemen

Vloeren is onze passieVloeren Bavré Wesley staat garant voor een perfecte afwerking met oog voor detail.

Bockaert En Thienpont

Brug-zuid 21 -9880Aalter

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan tegels, gevelstenen, dakpannen en andere bouwmaterialen. Wij zijn ook mee met de nieuwe trends op het vlak van tegels, klinkers, natuursteen en grindsoorten.

Vervoer En Handel Vanhulle & Cie

Industriezone(kru) 32 -9770Kruishoutem

Bouwcenter Vanhulle nv staat al voor meer dan een kwart eeuw ervaring in het aanleveren van bouwmaterialen en toebehoren.

Noterman Bruno

Hauwaart 109 -9700Oudenaarde

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd team in het plaatsen van vloer - en wandtegels en totale badkamerinrichting? Laat U dan inspireren door de creativiteit van Bruno Noterman en zijn vrouw, Lynn. Volgens Uw wensen en behoeften, creëren en ...

Deschacht Doe Het Zelf

Antwerpse Steenweg 104 -9080Lochristi

Bij ons kan u terecht voor al uw doe-het-zelf activiteiten. Tuin, bouw, elektriciteit, werkkledij, sanitair … U kunt het niet zo gek bedenken of wij hebben het. Overtuig uzelf en breng ons een bezoekje !