U zocht op: groothandel verlichting

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Royal Botania

Elsendonkstraat 146 -2560Nijlen

As the leading brand in garden furniture we offer a wide range of exclusive, classic and contemporary designs in garden furniture, outdoor lighting, teak bathrooms and teak parquet. Royal Botania

Allround Creations

Berkendal 8 -2560Nijlen

Wij staan in voor alles wat in en rond uw woning hersteld dient te worden, zowel storingen als uitbreidingen in verlichting, elektrische en sanitaire installaties.

Loxone Benelux

Gebroeders Van Raemdonckstraat 1b/c -2560Nijlen

A & C Verhuur

Bevelsesteenweg 40 C -2560Nijlen

Wij zijn een audiovisueel verhuurbedrijf dat zowel losse materialen als ook volledige sets van A tot Z voor jou uitwerkt en of leverd.

Creamasters

Bouwelsesteenweg 190a -2560Nijlen

Bent u op zoek naar een geschikte partner die van uw evenement een onvergetelijk succes maakt? Dan bent u bij P-Productions Rental & Events aan het juiste adres.

Gemelec

Azalealaan 4 -2560Nijlen

GEMELEC bvba is een jong en dynamisch bedrijf, opgericht in 2007 door zaakvoerder Michael Gemoets. Wij streven naar een installatie op maat met innovatieve oplossingen, waarbij u kan rekenen op onze vakkennis en kwalitatief hoogstaande afwerking.

Van Woensel

Wijngaardberg 21 -2560Nijlen

Imaginate

Paddekotseheide 9 -2560Nijlen

Imaginate Electrics - Alle elektriciteitswerken, domotica, verlichting, databekabeling , zonne-energie,...

Magazin

Nijlensesteenweg(bevel) 34a -2560Nijlen

Tuin- En Hobbycenter Hens

Katerstraat 112 -2560Nijlen

Met als inspiratie het shop-in-shop concept kan je bij ons een uitgebreid assortiment aan producten in de afdelingen ‘Tuin’, ‘Dier’, ‘Hobby’ en ‘Huis’ vinden. We staan garant voor kwaliteit met een uitstekende na-service. Je kan er dan ook zeker ...

Lbs Beveiliging

Bouwelsesteenweg 202 -2560Nijlen

Of het nu gaat om inbraakbeveiliging, camerabewaking, branddetectie, toegangscontrole of meer bescheiden veiligheidsaspecten als parlofonie, videofonie of brandkasten, LBS Beveiliging heeft voor u een oplossing op maat.

Decobill

Liersesteenweg(kessel) 26 -2560Nijlen

DECOBILL LEVERT HOOGWAARDIGE SCHILDER- EN INTERIEURWERKEN, ZOWEL IN ALS RONDOM JOUW WONING OF ZAAK EN LEGT DE NADRUK OP EEN DEGELIJKE AFWERKING EN EEN PRIMA KWALITEIT.

Woonplus

Dennenlaan 56 -2560Nijlen