U zocht op: hout producten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Verolub

Klaverbladstraat 2 A -3560Linkhout

Verolub houdt zich bezig met inkoop, transport en verkoop van smeermiddelen en aanverwante producten. Het bijhorende gedeelte service, ondersteuning en advies naar de klant toe neemt een steeds belangrijker gedeelte van onze verkoopactiviteiten in.

Mpa

Bosstraat 56 -3560Lummen

MPA biedt naast een uitgebreid product assortiment ook diverse diensten aan. U kunt bij ons o.a. terecht voor de huur van silo`s, huur en herstel van machines en transport.

B. Porters - Marynissen

Oostereindestraat 35 -3560Lummen

Sinds 1945 zijn wij een groothandel in non-food zoals kantoor- en schoolbenodigdheden, speelgoed, geschenken, wenskaarten, kaarsen, parfumerie, onderhouds- en poetsproducten.

Duolim

Klaverbladstraat 22 -3560Lummen

Ongeacht in welke sector u actief bent, bij Duolim kunt u terecht voor al uw spuitgietwerk. Duolim is een spuitgietbedrijf sinds 1992 dat gespecialiseerd is in serieproductie van technisch hoogwaardige kunststof spuitgietproducten.

Cyaty

Groenlarenstraat 47 -3560Lummen

Interieur Design Weyens

Oostereindestraat 79 -3560Lummen

Weyens Interieur nv weyens,lummen,keukens,binnenhuisinrichting,schrijnwerkerij,design interieur,badkamer,muurkasten,kantoor inrichting,winkel inrichting,ramen,deuren,binnendeuren,hout,belgië,belgium,belgique,proximedia, Belgique,Belgium,België,Belgie

Alucomfort

Processieweg -3560Lummen

Alucomfort, uw vertrouwde partner voor de levering van professioneel materiaal aan uw bedrijf. Specialist in heftruckmateriaal, kiepbakken, onderlossers, ladder, trappen, magazijninrichting,...

Zolderse Dakprojecten

Dellestraat 30 -3560Lummen

Zolderse Dakprojecten is een gedreven team van dakspecialisten en vakmannen. Onze ijzersterke dakreputatie? Die hebben we te danken aan jarenlange kwaliteitsprojecten en een indrukwekkende lijst van realisaties.

Gebroeders Luyten

Molemstraat 118 -3560Lummen

Luyten nv is uw partner in winkelinrichting en kantoorinrichting! Luyten nv profileert zich met zijn totaalaannemingen voor interieurbouw ook naar de particuliere, residentiële markt.