U zocht op: hout voor de bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vgs Energie

Sluis 271 271a -2400Mol

VGS Energie uit Mol is dé HVAC partner voor installatie en onderhoud van ventilatie en airconditioning, voor particulieren en bedrijven.

Martens Plastics

Berkebossenlaan 10 -2400Mol

Martens Martens Markten Projecten Documentatie Contact Links In gesprek met John Sitemap Meet je bouwtalenten met andere universiteiten, aannemers, bedrijven, ingenieurs en architecten en schrijf je nu in voor de bouwwedstrijd. Ontwerp - met material

Molse Bouwmachines

Emiel Becquaertlaan 2g10 -2400Mol

Verhuur , verkoop en toebehoren voor bouwmachines ..

Asfaltwerken L. Beylemans

Voortstraat 25 -2400Mol

OPRITTEN - PARKINGS - TOEGANGSWEGENKies voor Asfaltmooi en onderhoudsvriendelijk.

Juna

Slachthuisstraat 125 -2400Mol

Vito

Boeretang 200 -2400Mol

De nood aan hernieuwbare energie neemt elke dag toe. VITO en EnergyVille voeren onderzoek naar 2 cruciale technologische doorbraken in die materie: de opslag van elektriciteit en de optimalisatie van thermische energiesystemen.

Innotec Auto - Motive

Ambachtsstraat 15 -2400Mol

Welkom op de website van Innotec. Innotec is al vele jaren succesvol actief in het ontwikkelen en verkopen van producten voor onderhoud, reparatie en montage. Onze artikelen vinden hun toepassing in de sectoren bouw, industrie en mobiliteit.

Vansonhoven Johan

Boekweitstraat 25 -2400Mol

Betonoringen Vansonhoven is een jong en dynamisch bedrijf dat sinds enkele jaren garant staat voor goede kwaliteit, service en prijzen. Wij voeren de betonboringen uit voor zowel bedrijven als particulieren.

Hoku

Duivenstraat 7 -2400Mol

Voor uw aankoop en installatie van gps systemen en kaartplotters moet u bij startboot zijn.

Bouwbedrijf Ivo Frans

Mariëndal 21 -2400Mol

De voorbije jaren hebben we ons als bouwbedrijf gespecialiseerd in de nieuwbouw van bedrijfsgebouwen en hebben we ons ook verdiept in de wereld van de renovatiewerken

Dk Supplies

Vaartstraat 15 -2400Mol

Wij bieden u een zeer uitgebreid gamma in staal 8.8, 10.9, 12.9 , inox A2 en A4 kwaliteit.Een volledige lijn chemische producten van hoogstaande kwaliteit waaronder siliconen, lijmen, chemische bevestigingen, pu-schuimen, aerosols en aanverwanten,

Montage - Cools

Voortdijk 19 -2400Mol

Ingenieur-technieker voor landbouwmechanisatie, industriële machinebouw en reinigingsvoertuigen.

Bouwbedrijf Gevaco

Diepestraat 79 -2400Mol

Voor al uw nieuwbouwprojecten en verbouwingswerken bent u bij Bouwbedrijf GEVACO aan het juiste adres. U komt terecht bij een team van gepassioneerde mensen die elke dag het beste van zichzelf geven om uw droom of project waar te maken.

Ruverba

Venakkerstraat 10 -2400Mol

Dilissen

Berkebossenlaan 6 -2400Mol

Durox Verven

St.-apollonialaan 188 -2400Mol

DUROX VERVEN, alles voor uw interieurinrichting te Mol DUROX verven, Mol durox, verven, verf, behang, behangpapier, vloer, vloeren, gordijnen, overgordijnen, beddegoed, beitsen, gordijn, overgordijn, mol, polyester, vernis, houtveredeling, lakken, la

Elektroplan

St.-apollonialaan 204 -2400Mol

Elektroplan N.V. is gespecialiseerd elektriciteitswerken

D - Invest Mol

St.-theresiastraat 155 -2400Mol

Kve Systems

Korte Heistraat 39 -2400Mol

Kurt Van Elsen leidt het uitermate gespecialiseerd bedrijf KVE-Systems dat zonnepanelen plaatst, die zonlicht omzetten in kostbare elektriciteit.

Betonwerken Vets En Zonen

Voortbeemden 2 -2400Mol

VETS en ZONEN is een bedrijf dat betonwelfsels van zeer hoge kwaliteit maakt. Deze welfsels zijn gemaakt in familiebedrijf waar u kunt op rekenen. Wij hebben wel duizenden referenties van tevreden klant.

Dakwerken Meynen

Bergstraat 18 -2400Mol

Voor Uw dak is alleen het beste goed genoeg. Daarom werken wij uitsluitend met KWALITEITSPRODUCTEN, die zowel voor renovatie als voor nieuwbouw hun vele kwaliteiten ruimschoots bewezen hebben.

Becra

Lariksstraat 13 -2400Mol

Martens Beton

Berkebossenlaan 10 -2400Mol

beton en rioleringswerken

Lucas Creativ

Berkebossenlaan 3 -2400Mol

Lucas Creativ staat voor de grootste keten in inlijstingen en alle kunstenaars-, creatieve en hobbymaterialen in Vlaanderen.

Agc Kempenglas

Voortstraat 27 -2400Mol

AGC Kempenglas is gespecialiseerd in hoogrendementsglas voor zowel de residentiële als projectbouw. Dit in dubbele of drievoudige uitvoering.

Luma

Voortstraat 23 -2400Mol

LuMa wil zich onderscheiden van een doorsnee keukenbouwer.Als familiebedrijf kunnen we onze klanten een persoonlijke aanpak bieden en stellen we de klant centraal.

Imaxx

Spinstersstraat 8 -2400Mol

Imaxx : Professioneel én betaalbaar webdesign op maat. Imaxx te Mol is reeds jaren gespecialiseerd in webdesign, hosting en domeinnamen, zelf-aanpasbare websites (content management), email-marketing en alle service hierrond. Bekijk onze website...

Decoratie Geysen

Turnhoutsebaan 283 -2400Mol

Decoratie Geysen is meer dan een interieur- en decoratiezaak. Naast particulieren kunnen ook bedrijven bij ons terecht voor de inrichting of renovatie van hun interieur.

Verbruggen

Venakkerstraat 10 -2400Mol

Groep Verbruggen bundelt verschillende gespecialiseerde bouwactiviteiten: tuinarchitectuur, infrastructuurwerken en projectontwikkeling.

Rova Heating

Donk 45 -2400Mol

Rova Heating te Mol is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van verwarming (gas en mazout), warmtepompen, diverse radiatoren en vloerverwarming, zonnepanelen en zonneboilers, ventilatie en alle sanitaire

Sun Calor

MariËndal 13 -2400Mol

Sun Calor isgespecialiseerd in tanksanering & bodemsanering.Ons bedrijf beschikt over gespecialiseerde teams en materiaal om elke mazouttank te neutraliseren of verwijderen.

P. Ed Architektenbureau

Ginderbuiten 68 -2400Mol

bureau bureau bureau laureaat publicaties pedboek06 contact ontwerp uitvoering referenties p.edr architectenbureau Luk Smet architectzaakvoerder gerechtsdeskundige veiligheids-coördinator B Ed Peeters architectzaakvoerder Suzie Wens architect Geert

Grondwerk & Vervoer Verdonck

Heistraat 37 -2400Mol

Verdonck NV specialist in Grondwerken en Transport, aanleveren van zand en verhuur van machines. Verdonck NV - Grondwerken en Transport - Mol Verdonck, grondwerken, vervoer, Mol, Rauw, verhuur van machines, transport, machine, zeefinstallatie, zand,

Drooghmans International

Hangarstraat 14 -2400Mol

Drooghmans International NV is a holding and investment company which finds its origin in 1958 with the establishmentof the construction company Drooghmans & Zonen in Dessel, Belgium.

Bouwwerken Huysmans

Voortbeemden 5 -2400Mol

Wij zijn gespecialiseerd in openbare en private bouwwerken. Wij zijn reeds jaren gespecialiseerd in het bouwen van appartementen, scholen, woningen en constructies.

Hewibo

Kapellekensdreef 61 -2400Mol

Tom

St.-ritastraat 10 -2400Mol

Van Gansewinkel

Berkebossenlaan 7 -2400Mol

Van gansewinkel van gansewinkel biedt oplossingen voor al uw afvalvraagstukken. van gansewinkel offre des solutions à tous vos problèmes relatifs aux déchets. van gansewinkel offers solutions for all your questions about waste afval déchets waste afv...

Puurprint

Landbouwstraat 7 -2400Mol

Met evenveel enthousiasme realiseren we uw logo, huisstijl en drukwerk. We maken gewoon graag mooie dingen.

Team1 Electronics

Papenblokstraat 19 -2400Mol

gewicht- en gezondheidscentrum Wij begeleiden mensen met overgewicht. We zorgen dat U door een aangepast voedingsprogramma stressbestendiger wordt. Bovendien bieden we ook een oplossing voor spastische darm en diabeet type 2.

K & S Security

Postelarenweg 233 -2400Mol

K&S Security te Mol is al jaren specialist in kwalitatieve beveiliging met kennis van zaken voor particulieren, KMO en industrie.

Vo-lux

Martelarenstraat 172 -2400Mol

We zijn reeds 50 jaar dé betrouwbare partner voor keukens, badkamers en maatkasten. Daarnaast kan u bij ons terecht voor totaalprojecten, renovaties en aanvullend maatwerk.Wij werken zowel voor particulieren als aannemers.

Bastiaens Schilderwerken

Ginderbroek 35 -2400Mol

Schilderwerken Bastiaens uit Mol en Overpelt werkt zowel voor particulieren als voor professionelen. Service en kwaliteit staan bij ons voorop

Tuinarchitectuur Verbruggen Urbain

Venakkerstraat 10 -2400Mol

Inmiddels is de nv Tuinarchitectuur Verbruggen U. uitgegroeid tot een algemeen tuinaanlegbedrijf met een hecht team van een twintigtal gekwalificeerde werknemers en ze staat nog steeds onder leiding van haar oprichter Urbain Verbruggen.