U zocht op: hout voor de bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Iz Betonboringen

Berg 36 -2490Balen

Beste bezoeker. Welkom op de website van IZ betonboringen. IZ betonboringen BVBA is een klein dynamisch bedrijf. U kan bij ons terecht voor verzorgd boor- en zaagwerk. Chemische verankeringen en selectief sloopwerk behoren ook tot onze activiteiten.

Vema Beton

Industrieweg 6 -2490Balen

Een nieuwe naam in de prefab betonwereld, maar wel een met een massa ervaring. Tom Vennekens en Wim Maerschalck hebben hun jarenlange ervaring in prefab beton gebundeld en ondergebracht in een nieuwe vennootschap VEMA Beton bvba.

Bouw- En Constructiewerken Swinnen

Metaalstraat 11 -2490Balen

BCS Swinnen voert openbare en industriële werken uit voor diverse bedrijven. Doordat BCS Swinnen het VCA Petrochemie Certificaat en het Certificaat erkenning klasse 5 heeft, is het de perfecte partner voor werken in de industriële en petrochemische.

G-r

Postelweg 70 -2490Balen

Swinnen

Kmo-straat 9 -2490Balen

Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar wij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoeren.

Electriciteitswerken Nuyts

Puttestraat 24 -2490Balen

Elektriciteitswerken Nuyts nv is gespecialiseerd in installatiemateriaal, domotica , verlichting datebekabeling en beveiliging voor bedrijven en kmo

Plafonneer- Sierpleister- En Chapewerken Joos - Weyland

St.-luciastraat 14 -2490Balen

Onze specialiteiten cementering , blaffonering , sierpleisters , gyproc.

Makietie

Sinterveld 112 -2490Balen

Zelfbouw-domotica

Fabriekstraat 19 -2490Balen

Zelfbouw-Domotica is een onderdeel van FEMI BVBA. Naast installaties willen wij via deze weg klanten aanspreken die heel de installatie zelf voor hun rekening willen nemen.

Dillen Bouwteam

Puttestraat 15 -2490Balen

Dillen Bouwteam is een echte renovatiespecialist met meer dan 50 jaar ervaring. Wij zijn vooral sterk in totaalrenovaties, waar we met een strakke coördinatie de uitvoering van alle werkzaamheden naadloos in elkaar laten overvloeien ...

Dierckx

Voortstraat 14 -2490Balen

Mertens Bouw

Industrieweg 8 -2490Balen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep doen op Algemene Ondernemingen L. Mertens & Co nv voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Molenschot Industriebouw

Nijverheidsstraat 5 -2490Balen

Molenschot Industriebouw is gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfshallen met of zonder kantoren, staalbouw & betonbouw, projectontwikkeling, utiliteitsbouw, industriehallen & productiehallen, logistieke gebouwen, showrooms en autogarages.

D-lux Systemen Benelux

Molenveld 230 -2490Balen

Fabrikant en installateur van top kwaliteit prefab stalen bouwsystemen.

C.g.b.

Bruine Kolk 42 -2490Balen

Ero-expo

Breden Els 2 -2490Balen

Groothandel & import in Party en Event accessoires Partystuff - Groothandel & import in Party en Event accessoires Groothandel & import in Party en Event accessoires

Bouwspecialiteiten Mertens

Vaartstraat 125 -2490Balen

Mertens Vloeren is al jaren dé referentie in verkoop en plaatsing van uw vloeren & tegels, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Van Loo Technics

Poeierstraat 19 -2490Balen

Van Loo Technics is Schwing-Stetter verdeler voor België. Sinds 2022 zijn wij ook erkend verdeler voor Komatsu.

Algroenco

Breden Els 17 -2490Balen

Algroenco is een jong bedrijf dat actief is in tuinaanleg en onderhoud voor zowel: Privé tuinen Openbaar groen Bedrijfsgroen

Van Loo Technics Komatsu

Poeierstraat 18 -2490Balen

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals.

Van Loo Technics Schwing Stetter

Poeierstraat 19 -2490Balen

Van Loo Technics staat als officieel servicepunt van Schwing-Stetter voor een uitstekende service. We beperken ons niet tot enkel de verkoop, we staan erop dat elke machine bij aflevering voldoet aan de Belgische wetgeving.

B.d.-construct

Vosvennen 1 -2490Balen

Wij zijn een metaalconstructiebedrijf te vinden in Ravels, gelegen in de provincie Antwerpen en vlakbij Turnhout. Zowel vader als zoon zorgen samen met een ervaren en gepassioneerd team voor de dagelijkse kwaliteit en service die u verdient.

Geboers Machines

Ijzeren Rijnstraat 2 -2490Balen

Aan- en verkoop van bouwmachines (verreikers, dumpers, heftrucks, ..)

Bouwmaterialen Wouters

Molsesteenweg 8 -2490Balen

Welkom bij Edelbeton Kwaliteits Siermetselstenen naar ieders smaak X Nederlands|Français|Deutsch X Edelbeton n.v. - Molenberg 19, 2440 Geel - Tel: +32 (0)14 58 84 55 - Fax: +32 (0)14 58 22 02 - e-mail: info@edelbeton.com

Mathieu Willems - Diels

Vaartstraat 150 -2490Balen

Willems-Diels te Balen (prov. Antwerpen) is een familiebedrijf dat onlangs zijn 40ste verjaardag vierde. Willems-Diels staat voor kwaliteit, persoonlijke begeleiding en optimale service.

Schouwen Andre

Postelweg 20-21 -2490Balen

Eerst met de verkoop van kolen en de bouw van kachels in eigen atelier, later met het ontwerpen van de meest uiteenlopende schouwen. Momenteel ontwerpt en plaatst Marc met liefde voor het vak schouwen en inbouwhaarden.

Sidec

Industrieweg 10 -2490Balen

Sidec is een van de belangrijkste producenten van gekleurd grind en zand in Europa. De belangrijkste toepassingen van ons product zijn siergrind, steentapijten, troffelvloeren, antislipvloeren, gietvloeren, wanddecoratie, . Bekijk onze website voor m

Elex

Polkaweg 3 -2490Balen

Het bedrijf voert elektriciteitswerken uit en plaatst ventilatiesystemen bij particulieren en kmo`s.

Htm

Poeierstraat 18 -2490Balen

___HTM___Huis & Tuin Maerschaelck Onze werkzaamheden? Het gieten van betonnen kelders en algemene betonwerken. Zwembadbekisting met volledige afwerking volgens al uw wensen. De firma HTM staat voor jarenlange ervaring in de betonsector, kwaliteit en

Gjm Daktechniek Belgie

Nijverheidsstraat 1 -2490Balen

GJM Daktechniek is uw partner voor platte daken, zowel nieuwbouw als renovatie.Elke klant of prijsaanvraag is voor ons belangrijk en verdient een persoonlijke aanpak, of het werk nu groot of klein is.

E.w.

Fabiolalaan 3 -2490Balen

EW Dakwerken is gespecialiseerd in het plaatsen van dakterrassen met tegels, hardhout en houtcomposiet, maar ook voor de aanleg van platte daken in PVC bent u bij ons aan het juiste adres.

Balense Grind En Betonmaatschappij

Molsesteenweg 8 -2490Balen

BOUWMATERIALENBetoncentrale

Autopark

Postelweg 22 -2490Balen

u kan bij ons terecht voor zomers en winter 2dehandsbanden.

Geuens Machines

Puttestraat 8 -2490Balen

Wij verkopen tweedehands graafmachines, kranen, bulldozers, heftrucks, wielladers.

Hosk

Postelweg 70 -2490Balen

Verbraeken Bouwwerken

Nijverheidsstraat 3 -2490Balen

bouwonderneming

Verdonck

Vaartstraat 73 -2490Balen

We zijn graag je partner voor je school- en kantoormateriaal.Het hele jaar door een ruime keuze en dit tegen een correcte prijs! Ons aanbod reikt van Alcoholstift tot Zakagenda, met alles daar tussen.

Cts

Molsesteenweg 83 -2490Balen

CTS - Forget the rest.. Take the best nieuws promo's prijslijst auto alarm auto multimedia computers gameservers gsm internet services navigatie providers radiocommunicatie telefonie tweedehands links openingsuren wie zijn we bestellingen gameservers